Tot a punt per a la desena edició del Mercadet Sostenible a Alcoletge

Amb novetats per a tota la família, el mercadet comptarà amb quaranta parades de productes d'artesania i elaboració pròpia, a més d'una representació de productes locals
2023-11-07 Edició 2022 del Mercadet Sostenible a Alcoletge
photo_camera Imatge del Mercadet Sostenible de l'edició 2022

Un any més, Alcoletge es prepara per acollir l’esperat Mercadet Sostenible, un projecte que promou la sostenibilitat i la comunitat local. La desena edició d'aquest mercadet està a punt d’arribar, oferint als residents i visitants una experiència única el proper 12 de novembre de 2023, de 10:00 a 14:00 hores, a l'Avinguda Generalitat d'Alcoletge.

Aquesta celebració de la sostenibilitat presenta gairebé quaranta parades que ofereixen una àmplia gamma de productes d'artesania i articles d'elaboració pròpia, a més de productes de comerços locals. A més, els amants de les troballes úniques poden gaudir d'una gran varietat d'articles de segona mà i opcions d'intercanvi.
Aquesta jornada serà amenitzada amb l’actuació musical del grup lleidatà Bru, comptarà de nou amb la col·laboració de l’empresa Cerveses de Ponent i incorpora, com a novetat, un food track.

A fi de promoure la sostenibilitat a través de la compra d'articles de segona mà, el Mercadet Sostenible configura una oportunitat per gaudir d'un dia d'esbarjo en comunitat i donar suport als comerciants locals.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement