18.06.2021 |

DEL 4 AL 6 DE JUNY

Darrers preparatius per gaudir del 5è Festival Marrameu de Torrelameu

Un total de 14 espectacles ompliran de fantasia i il·lusió 6 escenaris torrudans
Alguns dels espectacles del 5è Festival Marrameu de Torrelameu.
Alguns dels espectacles del 5è Festival Marrameu de Torrelameu.
Darrers preparatius per gaudir del 5è Festival Marrameu de Torrelameu

Les famílies de les terres de Ponent amants del teatre de carrer i les bones històries tenen aquest cap de setmana una cita amb la cultura. Torrelameu organitza una nova edició del seu Festival Marrameu, el Festival de Contes i Espectacles de Carrer.

Aquest certamen apropa enguany, amb més ganes que mai, un total de 14 espectacles -tres dels quals oferiran dues sessions-, amb la presència de 14 companyies ponentines i d’arreu de l’Estat espanyol, de trajectòria internacional com Campi Qui Pugui, Xip Xap Teatre, Festuc Teatre o Teatre Mòbil.

El Festival Marrameu pren el relleu del Treubanya de Torrefarrera, i ben aviat li seguiran la pista el Circ Picat d’Alcapit, el Festival Mil Maneres d’Alcoletge o el Festival Carrollets de Sunyer

El Festival Marrameu arrencarà el divendres 4 de juny, al voltant de les 22.30 hores, amb els suggerents i atrevits ‘Contes frescos’, de la companyia Sons de Canyella.

Seguidament, la tarda del dissabte 5 de juny acollirà quatre propostes culturals. ‘En Jan Totlifan’ (18.00 hores), de L’estaquirot teatre; ‘Teatre arrossegat de Catalunya’ (19.30 hores), de Teatre Nu; ‘Vintage Brothers’ (21.00 hores), de Circo Los; i ‘La casa mas pequeña’ (22.30 hores), de Yarleku teatro.

5è Festival Marrameu de Torrelameu
El dia gran del Marrameu serà el diumenge 6 de juny, i començarà a les 11.00 hores amb tres espectacles: l’atrevit 'Manneken’s piss', dels lleidatans Campi Qui Pugui; ‘Xim’, del Centre de Titelles de Lleida; i ‘Estanis, l’home dels oficis’, de la Cremallera Teatre.

A les 11.30 hores, arribarà el torn de ‘Els contes de la Roser’, de la companyia 4 contes, i a les 12.00 hores ‘L’home roda’, de prof Karoli; i ‘La gallina dels ous d’or’, de Zum Zum Teatre.

La tarda arrencarà a les 17.00 hores amb una segona representació de ‘Xim’ i ‘Els contes de la Roser’, i a les 18.00 hores tindrà lloc ‘Quo no vadis’, de La Pera Llimonera i ‘La veritable història dels 3 porquets’, de Xip Xap Teatre.

'Manneken’s piss’ tornarà a arrencar les rialles de petits i grans a les 19.00 hores, i tancarà el 5è Festival Marrameu l'espectacle ‘Cösmix’, de Teatre mòbil.

Totes les actuacions necessiten inscripció prèvia i tenen un cost d’1 euro

Darrers preparatius per gaudir del 5è Festival Marrameu de Torrelameu
comentaris