04.12.2021 |
Territoris.cat

Tot a punt per a la Trobada de la Catxipanda d'Alpicat aquest cap de setmana

El municipi del Segrià celebra una doble jornada festiva amb la Pujada al Tossal

Catxipanda inteiror
El diumenge 11 es realitzarà al Parc del Graó la 35a edició de la Festa de la Catxipanda
Tot a punt per a la Trobada de la Catxipanda d'Alpicat aquest cap de setmana

Alpicat ja té a punt tots els detalls per a una nova edició de la Trobada de la Catxipanda, que se celebrarà el cap de setmana vinent i que inclourà la XII Pujada al Tossal de la Corona i la XXXV Festa de la Catxipanda.

Els actes d’aquesta festa, que s’emmarquen dins la Diada Nacional de Catalunya, començaran el dissabte 10 amb la Pujada al Tossal. A les 9 del vespre, des de davant del Casal, començarà aquesta tradicional sortida a peu, una caminada verda amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. En arribar a la Bassa dels Rovinals, es farà la pujada al Tossal per fer el canvi d’estelada, mentre que a la baixada del Tossal, hi haurà entrepans i beguda per a totes les persones que portin el corresponent tiquet.

Els actes seguiran el diumenge 11 amb la Festa de la Catxipanda, que es farà durant tot el dia al Parc del Graó. La diada començarà a les 9.30 hores amb un esmorzar per a tots els integrants de les colles. Durant el matí, la xaranga Xino Xano amenitzarà la jornada. De 10.30 a 13.00 hores i de 15.00 a 17.00, a les pistes cobertes, hi haurà el parc infantil per la mainada Diver-Sió, amb inflables i toro mecànic. A les 17.00 hores, al mateix indret, es podrà gaudir d’una actuació infantil a càrrec del grup Els Pepsicolen amb Pep Callau, de Pallassos Sense Fronteres.

Tot a punt per a la Trobada de la Catxipanda d'Alpicat aquest cap de setmana
comentaris