08.12.2021 |
Territoris.cat

Una trentena de joves participen en les activitats i tallers d'estiu de Torrefarrera

L'Ajuntament ha organitzat un total de 21 activitats esportives, culturals, formatives o d’oci en les que també han col·laborat diferents entitats i associacions del municipi

Activitats Torrefarrera interior
Les activitats de l'Estiu Jove d'enguany van finalitzar amb un grafiti
Una trentena de joves participen en les activitats i tallers d'estiu de Torrefarrera

Més de 30 infants i joves han participat en les 21 activitats i tallers organitzats per l’Ajuntament de Torrefarrera en el marc del programa Estiu Jove. Les activitats van finalitzar el cap de setmana passat amb un grafiti que va donar color a l’espai de la Festa Major.

Des del consistori es destaca el fet que enguany s'ha pogut gaudir d'un gran ventall d’opcions per a tots els gustos gràcies a la col·laboració de diferents entitats culturals i esportives del municipi. Així, els infants i joves de Torrefarrera han  tocat la gralla i el tabal amb l’Associació de Grallers; han jugat amb el Club de Futbol Sala; han visitat el taller de modelisme de l’Associació Cultural; s’han iniciat al tir a l’arc amb el Club d’arquers, han jugat a la botifarra i al billar amb els jubilats, o han fet cistella amb el Club Bàsquet Torrefarrera. Les puntaires, el Grup Rescat o col·laborar amb l'entitat Torrefarrera Solidària ha estat també altres de les activitats.

Un curs d'anglès, la construcció d'un robot al taller de robòtica o una sortida dedicada al jovent i les famílies a un parc temàtic, han completat el programa.

Una trentena de joves participen en les activitats i tallers d'estiu de Torrefarrera
comentaris