Tranquil·litat a l'estació de tren de Lleida i aglomeracions a les entrades i sortides per carretera

La Guàrdia Urbana recorre els carrers de la ciutat per controlar que tothom dugui mascareta i evitar multituds
La Irene García, a punt d'agafar un tren a l'estació de tren de Lleida en direcció Madrid, on viu, després d'arribar en autobús des d'Andorra, on treballa. Imatge del 5 de juliol de 2020. (Horitzontal)
photo_camera La Irene García, a punt d'agafar un tren a l'estació de tren de Lleida en direcció Madrid, on viu, després d'arribar en autobús des d'Andorra, on treballa. Foto: Laura Cortés

La tranquil·litat a l'estació de tren de Lleida aquest diumenge contrasta amb les aglomeracions a les entrades i sortides de la ciutat per carretera. Les cues són constants a l'N-230 a l'altura de Torrefarrera (Segrià) per enllaçar amb l'A-2 i també a l'encreuament de l'A-22 amb l'A-2 que uneix Lleida amb Osca i Saragossa.

Control dels Mossos d'Esquadra a l'estació de tren de Lleida, Imatge del 5 de juliol de 2020. (Horitzontal)

En canvi, els pocs passatgers que aquest matí han arribat o sortit de Lleida amb tren no s'han trobat gentades. Això sí, els Mossos d'Esquadra, que tenien delimitada amb tanques l'entrada, controlaven els motius dels desplaçaments. La Guàrdia Urbana, per la seva banda, ha estat recorrent els carrers de la ciutat per controlar que es compleixin les recomanacions com ara dur mascareta i evitar multituds.

Comentaris