Vilanova de la Barca estrena consultori mèdic amb cinc espais per a consultes

El consultori compta amb un equip de medicina, infermeria i treball social, que atén una població d’un miler de persones, un 27% d’elles majors de 65 anys
Consultori mèdic de Vilanova de la Barca ©CatSalut
photo_camera Consultori mèdic de Vilanova de la Barca ©CatSalut

Vilanova de la Barca ha estrenat aquest dilluns les instal·lacions del nou consultori mèdic que substitueix al que es trobava al carrer Major, l'equipament que forma part de l’ABS Lleida Rural Nord, suposa una millora substancial, tant per als usuaris com per als professionals, ja que es tracta d’un espai de 490 metres quadrats, dividits en dues plantes, dels quals el consultori n’ocuparà gairebé 300.

Els serveis sanitaris ocuparan cinc espais per a consultes en la planta baixa, que atendran un equip de medicina, infermeria i treball social, per una població d’un miler de persones, un 27% d’elles majors de 65 anys. La primera planta de l'edifici s'ha reservat amb una sala diàfana polivalent que està previst que aculli serveis municipals.

El nou equipament sanitari que es troba al carrer Raval de la Creu, ha estat possible gràcies a l'aportació de la Diputació de Lleida, el Servei Català de la Salut i l’Ajuntament de Vilanova de la Barca.  

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement