26 al 30 d'agost

Una vintena d'actes ompliran la Festa Major d'estiu d'Alcarràs

Aquesta cita tindrà lloc des del 26 al 30 d'agost amb un programa adaptat a les exigències sanitàries

bonagent2

Alcarràs ultima els preparatius per a la seva Festa Major d'estiu, tot i les particulars circumstàncies viscudes enguany.

Aquesta trobada lúdica i cultura tindrà lloc del 26 al 30 d'agost

El tret de sortida de la Festa Major d'Alcarràs tindrà lloc el dimecres 26 d'agost, amb la proclamació de les pubilles i els hereus, així com amb el pregó d'inici de festes. A continuació, s'ha programat el concert del grup Pepet i Marieta.

​Al programa no faltaran els clàssics concursos de pintura ràpida i dibuix, les sardanes o els concerts d'orquestres de reconegut prestigi com ara Nova Etapa i Pensylvania, grups locals com Mototros o solistes com Kelly Isaiah.

El teatre serà protagonista també. Ho farà amb tres propostes: de la mà del televisiu Quim Masferrer, que actuarà a Alcarràs divendres 28 amb el seu espectacle 'Bona Gent'; l'espectacle 'Contes al Carrer', del grup local Baobap Teatre, i amb l'obra 'Xiula' que està prevista dijous 27. Pels més menuts, cal citar igualment l'espectacle 'A la Fresca', també dijous 27, o la representació 'Hamelí', de Xip Xap Teatre el diumenge 30.

Tots els actes, però, es desenvoluparan dins d'un marc de plena seguretat sanitària i, als principals, se regularà l'accés amb un sistema de reserva prèvia d'entrades gratuïtes

El context general de pandèmia obliga a un sobreesforç pel que fa a mesures de seguretat. Així, l'ús de la mascareta serà obligatori a tots els espais, excepte a actes com la pedalada popular de divendres 28, i es prendrà la temperatura a totes les persones assistents als diferents actes.

comentaris