04.07.2022 |
Territoris.cat

CONTINGUT PATROCINAT

10 consells per tenir millor salut durant l’estiu

Esternudes, et pica el nas o el coll, tens congestió i moqueig nasal? Hi ha persones que pateixen al·lèrgies al clima o cròniques (tipus asma o urticària). D’altres pateixen intoleràncies alimentàries (ous, llet, fruita seca…) o reaccions tòxiques a les picades d’insectes
alergia960px
Hi ha persones que pateixen al·lèrgies al clima o cròniques
10 consells per tenir millor salut durant l’estiu

Per evitar problemes, et proposem aquests consells antial·lèrgics

  1. Viatja amb l’informe mèdic i la targeta sanitària de la família.
  2. Busca els menús sense aliments al·lèrgics, qualsevol empresa alimentària que serveixi menjar no envasat o a granel està obligada a especificar-ne els al·lergògens als menús.
  3. Hi ha 14 al·lergògens identificats a totes les cartes de la Unió Europea. Apunta el nom dels que et fan mal en l’idioma del país que visitis.
  4. Quan el teu fill o la teva filla vagi de campament a l’estiu, adverteix els monitors, deixa’ls un telèfon de contacte i comprova’n el protocol de seguretat.
  5. Tingues sempre a mà medicació de rescat tipus adrenalina o inhalador.
  6. Per al camp, utilitza colors discrets que no atreguin vespes ni abelles.
  7. Mantingues la calma si s'aproximen.
  8. Si et piquen, retira’n el fibló, renta la ferida amb aigua i sabó i posa-hi gel. No et rasquis mai.
  9. Vigila amb els celíacs no diagnosticats. Ni són al·lèrgics ni intolerants. Pateixen una malaltia que danya l’intestí quan ingereixen gluten.
  10. No t’espantis, hi ha moltes al·lèrgies rares: al sol, a l’aigua, a la suor, a l’exercici, al fred i, fins i tot, a les ones electromagnètiques del microones i de telèfons mòbils. 

 

Al·lèrgies i la teva assegurança de salut

L’assegurança de salut acostuma a oferir com a cobertura l’especialitat d’al·lergologia. Hi ha assegurances que poden cobrir les malalties derivades d’al·lèrgies, com l’asma respiratòria; tanmateix, les vacunes per fer front a l’al·lèrgia les has de pagar tu. És important que tinguis en compte totes les teves al·lèrgies i malalties prèvies a l’hora de contractar una assegurança i que les declaris en el teu qüestionari de salut. Es poden considerar preexistències.

Vols que analitzem la teva situació? A les nostres oficines disposem d’una gran quantitat d’ofertes per adaptar-nos a les teves necessitats. Vols saber quina és la millor assegurança de salut per a tu? Et pots posar en contacte amb el nostre equip mitjançant Whatsapp +34 654 52 50 25, enviant-nos un correu a [email protected] o trucant al 973603463.

Contracta-asseguranca-salut

10 consells per tenir millor salut durant l’estiu
comentaris