18.08.2022 |
Territoris.cat

Ad Remedium: els miracles de l'oli

Publireportatge

anunciA3_botella_cullera
Ad Remedium Olium pot ser un regal saludable per aquestes festes.
Ad Remedium: els miracles de l'oli

“M’agradaria saber quanta gent, en el moment d’assaborir l’oli, pensa en el seu origen: l’oliver”. Amb aquesta frase, la impulsora del projecte Oli Ad Remedium sintetitzava la filosofia de l’empresa i el seu producte. Ad Remedium és un oli de finca -situada a les Garrigues, al llindar del Pla d’Urgell- elaborat a consciència, amb memòria dels seus orígens pagesos: la dels pares, sabedors del seu caràcter prodigiós i que han transmès el gran potencial d’aquest fruit verd, un tresor que s’amaga en la naturalesa propera i estimada. AR011

Amb la collita, feta en la seva òptima maduresa i a mà, tal com feien els seus antecessors a partir de la tècnica de pentinatge de l’olivera, es produeix un oli d’oliva monovarietal 100% arbequina. Aquest fruit verd-daurat, de baixa acidesa i de màxima qualitat, aporta un aroma dolç en boca, gens amarg, i deixa un regust lleugerament ametllat que trasllada a qui el tasta al paisatge d’oliveres, ametllers i fruiters, font natural d’aquest aliment. AR013

La importància de la força natural la porta el nom de la marca (“branding”) Ad Remedium (La Cura), i el símbol “La Flor de la Vida”, que forma un conjunt d’elements íntimament lligats entre si i que provenen d’una mateixa Font: la natura.

Els seus autors, coneixedors del seu potencial saludable, han posat tanta atenció a les propietats gustatives com als beneficis per l’organisme d’aquest suc natural, bàsic en la dieta mediterrània i font saludable d’àcids grassos monoinsaturats i de centenars de micronutrients, que inclouen antioxidants com compostos fenòlics, vitamina E i carotenoides. Ad Remedium Olium no només és ideal per prendre en cru, sinó que també és un bon acompanyament d’amanides, llegums, verdures, carns, peix, postres i dolços.

Els seus autors recomanen prendre’n una cullerada de sopa en dejú, per la seva efectivitat sobre la digestió i les malalties inflamatòries intestinals.

EMBARAS​Així és com, segons expliquen, es capten els seus atributs i es gaudeix dels seus beneficis, que van des de la protecció dels ossos fins a la prevenció de diabetis de tipus 2 i alguns tipus de càncer, passant per la seva capacitat de reducció de l’acidesa en l’estómac, segons diversos estudis. anunci_territorisEs coneixen, també, els beneficis sobre casos d’hipertensió i la seva capacitat de reducció dels microbis i les infeccions. 

A banda de la venda directa a particulars, Ad Remedium compta amb un servei de venda online, que permet adquirir el producte a través del web www.adremedium.com o al telèfon 608 786 511.

Presentat en diferents formats (en ampolla de 250 ml, llauna d’1 l o en envàs de 5 l), Ad Remedium Olium pot ser un regal saludable per aquestes festes, un complement per la vostra cuina ideal per regular les vostres dietes, o un indispensable per gaudir tot l’any d’un bo i suau oli d’oliva.

 

Ad Remedium: els miracles de l'oli
comentaris