Alemany, l’empresa de l’Estat amb més productes premiats als ‘Great Taste Awards’

Ferran Alemany, Miquel Alemany i Germán Alemany a l'obrador d'Os de Balaguer - Ramon Gabriel
photo_camera Ferran Alemany, Miquel Alemany i Germán Alemany a l'obrador d'Os de Balaguer - Ramon Gabriel

L’empresa familiar d'Os de Balaguer Torrons i Mel Alemany ha estat premiada amb nou estrelles als premis internacionals Great Taste Awards, fets públics el passat dia 1 d’agost a Londres, i considerats els Oscar de l’alimentació gourmet. Alemany es converteix així en l’empresa amb més referències premiades de l’Estat espanyol i ha rebut el reconeixement per set productes diferents. 

La mel de romaní del Montsec ha estat la més guardonada, amb dues estrelles, igual que l’agredolç amb mel de castanyer. Han estat reconeguts amb una estrella la mel amb pètals de rosa, les ametlles garrapinyades amb mel, el torró crocant, el massapà amb pell de taronja i la crema d’ametlles amb sal, productes alguns dels quals encara no són al mercat. El jurat d’aquest premi internacional ha valorat, tant la tradició artesana d’aquesta empresa familiar, com la innovació en la creació de nous productes, sobretot pel que fa a la mel.

Alemany ha estat des de fa tres anys al podi d’aquests guardons internacionals

En la passada edició, la de l’any 2018, Torrons i Mel Alemany es va convertir en la segona empresa de l’Estat espanyol que acumulava més guardons i l’any 2017 va ser la firma amb més premis.Sobre els Great Taste Awards

Els Great Taste Awards se celebren des de fa 25 anys al Regne Unit i distingeixen amb una, dues o tres estrelles els productes alimentaris i begudes. En el tast, un jurat format per 500 experts (crítics gastronòmics, xefs, restauradors, productors, escriptors i periodistes) puntua a cegues els productes, tenint en compte el sabor, la combinació́ d’ingredients, la textura i l’olor, sense conèixer la marca o el packaging. Tots els productes premiats s’etiqueten amb el segell d’excel·lència Great Taste, que té validesa per a tres anys i està reconegut mundialment.

comentaris