Tres alumnes de l'Institut Torre Vicens guanyen el premi 'Construeix-T 2021'

Marc Mateo, Roc Sastre i Eusebiu Mircea guanyen la segona edició de la distinció del Col·legi de l'Arquitectura Tècnica de Lleida

Entrega del guardó 'Construeix-T 2021'.
photo_camera Entrega del guardó 'Construeix-T 2021'.

Marc Mateo, Roc Sastre i Eusebiu Mircea, alumnat de l'Institut Torre Vicens, s'han endut el premi 'Construeix-T 2021', concedit pel Col·legi de l'Arquitectura Tècnica de Lleida.

Aquest guardó fou creat l'any passat pels aparelladors lleidatans per potenciar la Formació Professional relacionada amb la construcció

Mateo, Sastre i Mircea han aconseguit la màxima distinció amb un projecte d'un habitatge unifamiliar d'obra nova que han anomenat 'Aqua Haus' i que ubiquen al barri de Ciutat Jardí. L'obra, amb un pressupost de 150.000 euros, ha tingut en compte aspectes com la certificació energètica, l'orientació solar i els materials triats per la construcció que han aconseguit un habitatge amb bons aïllaments i equipaments. 

El 'Premi Construeix T' del Col·legi de l'Arquitectura Tècnica de Lleida també vol establir forts nexes entre el col·lectiu professional i els centres de formació Institut Torre Vicens de Lleida i l'Escola de Sobreestants d'Obres Públiques de Tàrrega.

El premi ha tingut una dotació econòmica de 300 euros

Comentaris
Més a Societat