12.07.2020 |
Territoris.cat

Argal obre nova convocatòria per atorgar 14 beques valorades en 100.000 euros

Creatividad Becas taller Argal
Creatividad Becas taller Argal
Argal obre nova convocatòria per atorgar 14 beques valorades en 100.000 euros

La companyia càrnia Argal, amb seu a Miralcamp, ha obert una nova convocatòria de la iniciativa beques per a Gent que estima el que fa. Es tracta d'un projecte totalment innovador creat amb voluntat de premiar la feina d'aquelles persones que estimen el que fan i que lluiten pels seus somnis, que va arrencar l'any passat premiant tres propostes, amb una dotació econòmica de 1.800 euros cadascuna.

La bona acceptació de la iniciativa, amb més de 4.000 participants el 2018, ha portat a la companyia a incrementar la dotació fins als 100.000 euros, una quantitat que es podran repartir catorze aspirants. Els ajuts es distribuiran en un primer premi de 20.000 euros, un segon de 15.000 euros, 10.000 euros pel tercer classificat, i del quart al catorzè rebran la quantitat de 5.000 euros.

Els participants hauran d'exposar el seu projecte i les raons per les quals creuen que en són mereixedors, responent de manera original i creativa, a la pregunta Què és el que t'apassiona i per què? Es podrà presentar en format de text o vídeo amb el hashtag #GenteQueAmaLoQueHace adreçat al web del concurs.

El calendari de la convocatòria s'obrirà entre el 25 de març al 31 de maig del 2019, període de presentació de propostes. El 31 de maig se seleccionaran els vint finalistes. L'Organitzador pot triar sol els vídeos, només textos o ambdós, amb independència del format. Entre el 3 i 10, es publicaran en el web del concurs els 20 finalistes. Les votacions del públic en el web del concurs seran les que seleccionaran els catorze projectes finalistes. El 13 de juny, tindrà lloc l'acte de lliurament dels premis als guanyadors de la segona edició de les Beques de Taller Argal "Gent que estima el que fa".

Guanyadors de la primera edició Gent que estima el que fa

  • Iván M. de Cadis: la seva passió és el seu treball. Té cura persones amb Alzheimer des de fa 9 anys. Tenir cura de la gent gran és la meva passió, perquè sóc el que sóc gràcies a ells. Els dec molt

 

  • Jonathan M. de Madrid: toca el piano en un conservatori i somia amb ser compositor de música i artista. Cada nit somio amb anar pel món tocant les meves obres, component per a diferents artistes, per a cinema ...", Amb tan sols 18 anys ja està creant els seus primers projectes musicals.

 

  • Àngels Ll. de Lleida: és una psicòloga infantil especialitzada en nens amb autisme que desitja fer un món millor des de la seva dia a dia amb la seva professió. Ajudant i tractant de comprendre a les persones s'encarrega de buscar maneres de construir ponts entre els diferents mons en què ens trobem tots i totes. A més el seu desig és escriure un llibre que ajudi als altres nens a entendre als nens amb problemes d'autisme. El meu desig és fer del món un lloc millor des del meu dia a dia com a psicòloga.


Imagen Taller ArgalArgal va llançar la iniciativa el passat mes d'abril, moment en què es va iniciar la campanya de televisió centrada al Taller Argal, situat a la planta de Miralcamp, un centre dedicat a la creació, el desenvolupament i la formació que reuneix el coneixement adquirit per l'empresa al llarg de la seva trajectòria centenària.

Argal obre nova convocatòria per atorgar 14 beques valorades en 100.000 euros
comentaris