15 d'octubre

Arriba la 1a Ruta solidària i familiar Down Horta

Un trajecte circular de 5 km sense dificultat des de la ciutat passant per camins de l'Horta

Arriba la 1a ruta solidària Down Horta. Fotografia: Down Lleida.
photo_camera Arriba la 1a ruta solidària Down Horta. Fotografia: Down Lleida.

La unió d'esforços entre l'associació Down Lleida, els productors de l'Horta de Lleida i l'Ajuntament de Lleida ha fet possible el naixement de la 1a edició de la Ruta solidària Horta Down.

Aquesta tindrà lloc el dissabte 15 d'octubre a la tarda i acostarà a petits i grans la possibilitat de gaudir d'una passejada de 5 km, totalment accessible, a través dels camins de l'Horta

La sortida es farà des del castell templer de Gardeny, on es convoca a les persones participants a partir de les 16.00 hores per tal de recollir la seva bossa amb una samarreta tècnica, una entrada gratuïta al Castell de Gardeny i productes de l'Horta, entre altres.

A mig camí d'aquest recorregut, es farà una aturada a la Granja Pifarré, on es realitzaran jocs rurals, animació, un berenar popular i un concert a càrrec d'HaoBand.

A partir de les 18.30 hores, es retornarà caminant al Castell de Gardeny per camins de l'Horta, arribant aproximadament al voltant de les 19.00 hores. 

Per tal de confirmar l'assistència a aquesta ruta solidària i familiar, es pot materialitzar la reserva des del lloc web de la Granja Pifarré, paganet 6 euros.

comentaris