Arriba la primera edició de la 'Cursa Claver Natura entre Vinyes' de Jesuïtes Lleida

  • Es durà a terme el pròxim 1 de maig en l'entorn del centre escolar 
  • Es tracta d'una proposta amb diferents recorreguts que fusiona l'activitat física amb la natura i el lleure familiar
Claver Natura Entre Vinyes
photo_camera La 'Cursa Claver Natura entre vinyes' és una proposta esportiva oberta al públic en general - Foto: Jesuïtes Lleida Col·legi Claver

Jesuïtes Lleida Col·legi Claver ha organitzat, per al pròxim 1 de maig a les 9 h, la primera edició de la 'Cursa Claver Natura entre vinyes', una proposta esportiva oberta al públic en general que combina l'activitat física, la natura i el lleure familiar en l'entorn privilegiat del centre escolar, envoltat de vinyes. Ofereix diferents recorreguts, tenint en compte la distància i l'edat, amb l'objectiu de combinar un vessant més esportiu i un altre de lleure en família.

D'aquesta manera, hi ha quatre opcions d'inscripció: cursa de 10 km, cursa de 5 km, caminada popular de 5 km i curses infantils. Les modalitats competitives puntuaran en la Lliga de Ponent 2024 i la data límit del període d'inscripcions és el 26 d'abril. A més, durant el matí hi haurà diferents activitats lúdiques i esportives per a participants i acompanyants. 

A banda de promocionar l'esport, la cursa també esdevé una iniciativa solidària. Hi participaran les entitats de Sant Joan de Déu i Aspros i es farà un donatiu a la Fundació Arrels Sant Ignasi, entitat del sector social de la companyia de Jesús a les Terres de Lleida.

La cursa està organitzada des del departament MENOF del centre (Model Educatiu No Formal) amb la col·laboració del grup d'alumnes de 5è i 6è de primària que han realitzat un projecte en l'àmbit socioesportiu. 

Comentaris