Balaguer i Lleida protagonistes de la setmana del Turisme Industrial

Les rutes del Bus a Cegues són uns itineraris destinats a descobrir les nombroses possibilitats que el turisme industrial ofereix a Catalunya, amb uns recorreguts i unes destinacions secretes que s'aniran desvetllant durant el trajecte.

Central hidroelèctrica de la Torre de Capdella
photo_camera Central hidroelèctrica de la Torre de Capdella

La Ruta de la Llum de Catalunya  i la Ruta de l’Oli i la Pedra són dues propostes del Bus a Cegues, una de les activitats estrella de la Setmana del Turisme Industrial, i inclouran la visita a diversos equipaments industrials de les comarques lleidatanes.

Setmana del Turisme Industrial i el Bus a CeguesLes rutes del Bus a Cegues són uns itineraris destinats a descobrir les nombroses possibilitats que el turisme industrial ofereix a Catalunya, amb uns recorreguts i unes destinacions secretes que s'aniran desvetllant durant el trajecte. L’únic que saben els participants abans de l’activitat és el nom de la ruta, l’hora de sortida i la d’arribada.

Igualada i les fàbriques del tractament de pellEls recorreguts inclouen guia acompanyant durant tot el trajecte, visites guiades i activitats a la destinació, opció de menú gastronòmic o d'espai per a pícnic (si l’usuari prefereix emportar-se el menjar).

Les primeres 500 persones que s’hi apuntin per mitjà de www.xatic.cat podran escollir, per només 4 euros, la ruta que vulguin 

Programada entre el 2 i el 10 de novembre, la quarta edició de la Setmana del Turisme Industrial proposa un centenar d’activitats que tindran com a marc diferents indrets de Catalunya i que inclouen visites guiades, visites teatralitzades, jornades de portes obertes i exposicions temàtiques, entre d’altres propostes.

Amb el lema com es fan les coses, l’objectiu de les sortides és descobrir el patrimoni industrial (museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d'interpretació i empreses) d'una manera diferent i atractiva

Comentaris