14.08.2022 |

La banda Aloha Bennets presenta el seu 'Guateque sangriento' a l'Espai San Miguel

 Aloha Bennets en la gira San Miguel On Air a Lleida 2
Aloha Bennets en la gira San Miguel On Air a Lleida
La banda Aloha Bennets presenta el seu 'Guateque sangriento' a l'Espai San Miguel

L'Espai Cervecer San Miguel situat al centre de producció de la companyia cervesera a Lleida, va ser l'escenari aquest dijous, de la presentació del darrer treball de la banda barcelonina Aloha Bennets, el nou EP Guateque sangriento, carta de presentació de la banda en la gira San Miguel On Air.

 Aloha Bennets en la gira San Miguel On Air a Lleida 3La banda del Baix Llobregat, de la que en formen part Cristina Robles, Olga García, Mireia Bellido i Álvaro Alouane, es presentava en un format intimista amb sons de guitarres que parteixen d'estructures pròximes al rock clàssic, que harmonitzen amb veus dolces, per aconseguir un so clàssic que ens pot recordar a The Stooges, banda en la qual va militar l'icònic Iggy Pop.

 Aloha Bennets en la gira San Miguel On Air a Lleida 1L'actuació és la primera de la gira San Miguel On Air a Lleida, la nova proposta musical itinerant de la marca cervesera. Amb aquesta iniciativa, San Miguel, fidel al seu esperit inquiet, vol contribuir a la programació musical de la ciutat. Aloha Bennets se suma a un ampli cartell d'artistes que han enlluernat el públic i la crítica durant aquesta gira, com ara Alice Wonder o León Benavente, entre molts altres.

Alice WonderL'Espai Cerveser San Miguel, una àrea destinada a l'oci situada dins del centre de producció de Lleida, que pretén ser un punt de trobada de la vida social lleidatana i erigir-se en un focus generador d'oferta gastronòmica i cultural.

La banda Aloha Bennets presenta el seu 'Guateque sangriento' a l'Espai San Miguel
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement