El binomi salut i estètica combinat amb les noves tecnologies per obtenir el benestar dels clients

L'objectiu dels professionals del Centre d'Odontologia Integrada Miret-Puig és garantir la satisfacció dels pacients, responent a les seves expectatives de salut i benestar, i en aquest repte hi han dedicat tots els esforços, inclosa l'última tecnologia.

Centre Odontologia Integrada Miret Puig
photo_camera Els metges estomatòlegs Serafí Miret i Neus Puig, van fundar el Centre de Odontologia Integrada Miret Puig.

El sector odontològic ha evolucionat d'una forma considerable en els darrers anys, una transformació funcional i qualitativa en la qual ha tingut un paper important la tecnologia i la investigació, tant pel que fa a tractaments com en els materials.

El sector, també cal dir, que es mou entre els paràmetres de l'estètica i la salut, per la qual cosa han passat a intervenir noves especialitzacions professionals. En aquesta simbiosi cada cop més, l'atenció del facultatiu es converteix en un treball d'equip, en el que cada especialista treballa la seva àrea, higiene i prevenció, diagnosi i cura, ortodòncia, implantologia, estètica dental, protodòncia... És en aquest nou concepte professional en el qual treballa el Centre d'Odontologia Integrada Miret Puig, un equip que garanteix la resposta en tot l'àmbit de la salut i l'estètica dental. El centre té la seva seu a l'avinguda Generalitat, 2, 3a planta, de Mollerussa.

Encara que el centre engloba tot l'espectre d'àrees dentals, compta amb una important especialització en la implantologia. És en aquest sector en el qual destaca i en el que ha assolit un alt nivell de confiança dels seus pacients. Aquest reconeixement ha estat possible gràcies a la formació continuada dels seus professionals, a la tecnologia i a l'acurada selecció dels materials que utilitzen, sempre treballant amb una de les millors marques d’implants del mercat, Straumann, i amb la premissa de garantir l'atenció als seus pacients. 

Per què aquest interès en els materials?, tal com expliquen els responsables, la recerca d'elements més qualitatius passa per I+D en el mateix centre, estudiant detalladament cadascun d'ells i els seus resultats sobre els pacients, descartant tots aquells que no donen els resultats esperats.

La implantologia ha permès resoldre ràpidament els casos de dents unitaris sense necessitat de confeccionar els tradicionals ponts, creant una fixació definitiva, en la que intervenen els materials dels quals s'ha parlat anteriorment. Pel fet que es tracti d'elements externs que s'han d'adaptar a les parts orgàniques de la boca, és imprescindible que aquests siguin d’una alta qualitat, d’aquesta manera  reduirem els possibles riscos d’infeccions associats amb el fracàs dels implants i a més podrem reduir el temps d’espera des de la intervenció fins a la col·locació de la peça definitiva.

Aquest ha estat el segell distintiu del Centre d'Odontologia Integrada Miret Puig, la vertebració de totes les àrees que intervenen, amb un alt nivell d'especialització que garanteixen els resultats de qualsevol intervenció. 

Fabricació ManualDisseny i fabricació assistits per ordinador amb programa CAD-CAM   

En el Centre d’Odontologia Integrada Miret-Puig disposen des de fa 2 anys d’un sistema digital (CAD-CAM, disseny i fabricació assistits per ordinador) anomenat CEREC, que permet la fabricació de corones (fundes) i incrustacions sobre dents naturals en només 3 hores sense haver de prendre mides de la boca.

Com funciona? Utilitzant una càmera intraoral es pren una mida òptica i després a l’ordinador es fa el disseny de la futura restauració. El sistema permet obtenir una peça perfectament adaptada i polida en 3 hores evitant mides, visites a la clínica i setmanes d’espera.

S’utilitzen materials blancs d’última generació (ceràmiques i compòsits) evitant tot tipus de metall a les corones. A més el sistema és tant potent que també ens permet fabricar corones sobre implants, carilles o facetes dentals i ponts, però això necessita més d’un dia. 

Fabricació manual-disseny: 2 o 3 visites a la clínica, amb una setmana entre cada visita. Es prenen mides amb pasta d'impessió i fabricació manual. (Imatge1)

Fabricació assistida per ordinador CAD-CAM: 1 visita a la clínica, 3 hores; Impressió òptica sense pastes; disseny i fabricació assistits per ordinador. (Imagte 2)

                     

Vine al teu centre de referència del Pla d’Urgell i pregunta per les promocions durant els mesos de gener i febrer en restauracions fabricades amb CAD-CAM.

     

Comentaris