07.03.2021 |
Territoris.cat

Les Borges aposta per la formació per a pares i mares

Un expert orienta els progenitors en la seva tasca educativa diària i els proporciona eines per superar els reptes que genera la convivència amb els fills

creixer_en_familia_2014_web_editora_26_754_1
creixer_en_familia_2014_web_editora_26_754_1
Les Borges aposta per la formació per a pares i mares

L’Ajuntament de les Borges Blanques està duent a terme el cicle de tallers “Créixer en família”, on durant sis sessions els pares i mares amb fills i filles de 6 a 12 anys, reflexionen i intercanvien experiències sobre l’educació dels infants, guiats per un professional expert que els orienta, reforça i dóna eines per exercir la seva parentalitat de manera positiva.

En les sessions, d’una hora i mitja de durada, tracten temàtiques com l’afecte, l’autonomia, l’autoritat, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l’àmbit domèstic, el lleure i l’entorn, el paper educatiu de l’escola, entre d’altres.

El programa no té cap cost per a les famílies, ja que està desenvolupat i finançat pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, amb col•laboració municipal.

La regidora de Benestar Social i Família, Pilar Chimenos, ha destacat que “aquest és un programa amb molt interès per als pares i mares, ja que aporta experiències i solucions als diferents reptes que avui han d’afrontar les famílies a l’hora de conviure i educar els fills”.

Les sessions es realitzen cada dilluns a la Casa de la Cultura de les Borges, entre les 21:00 i les 22:30 hores, i està previst que finalitzin el proper 24 de novembre. A més el programa ofereix a tots els participants una web on trobar-hi un espai de suport en línia, amb recursos per aplicar en l’educació dels fills i filles.

Les Borges aposta per la formació per a pares i mares
comentaris