Les Borges sol·licitarà l'ajut del Govern davant la problemàtica de les ocupacions

Els Mossos van evitar ahir a la nit un intent d'ocupació i després es van produir incidents prop d'un bloc ja ocupat

binary comment
photo_camera binary comment

 L'alcalde de les Borges Blanques, Josep Farran, ha explicat aquest dilluns que demanaran una reunió amb representants de diversos departaments del Govern com Interior o Drets Socials perquè els "ajudin" a resoldre la problemàtica de les ocupacions que afecta el municipi.

Això després que els Mossos aturessin aquest diumenge a la nit un intent d'ocupació en un edifici del carrer Francesc Macià i pocs minuts després un grup de persones bolquessin contenidors al carrer, amb l'objectiu de tallar l'accés al bloc ja ocupat del carrer Santiago Rusiñol, on hi ha hagut diversos incidents en les darreres setmanes, com un incendi divendres, amb cinc persones evacuades a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida per inhalació de fum.

Farran ha precisat que preveuen fer aquest dilluns la petició per organitzar una reunió amb membres del Govern. L'alcalde ha considerat que l'ajuntament pot treballar en les negociacions amb la Caixa, propietària del bloc ocupat, per tal d'intentar solucionar el problema, però "requereix" també l'ajuda de l'administració catalana.

L'alcalde ha denunciat que un dels integrants del bloc ocupat el va amenaçar d'ocupar també casa seva durant els fets d'aquest diumenge.

Comentaris