La Cambra de Comerç de Lleida ret homenatge al pòstum economista Josep Maria Rusiñol

L'Espai Josep Maria Rusiñol fa referència al pòstum economista i vicepresident de la Cambra de Comerç que va morir el passat 2019
Inauguració de l'Espai Josep Maria Rusiñol a la Cambra de Comerç de Lleida ©CCLleida
photo_camera Inauguració de l'Espai Josep Maria Rusiñol a la Cambra de Comerç de Lleida ©CCLleida

La Cambra de Comerç de Lleida ret homenatge al vicepresident, Josep Maria Rusiñol que va morir el 2019 i va ser un gran referent de l'àmbit econòmic del Segrià inaugurant un espai amb el seu nom.

El vicepresident de la Cambra de Comerç de Lleida, Josep Maria Rusiñol va morir el 2019. Ell era un dels economistes més coneguts de la capital del Segrià i professor associat de la Universitat de Lleida

Membres del Ple de la Cambra i del Comitè Executiu, així com pròxims de Rusiñol han participat en l'acte de record de l'economista. El president de la Cambra, Jaume Saltó, ha recordat les vegades que ha trobat a faltar la seva presència al llarg d'aquests dos anys i "que tenim un deure amb ell i cal continuar i seguir treballant pel territori i les empreses de Lleida"

També, un gran amic de l'economista, Carles Porta, l'ha descrit durant el parlament com "un gran home que generava beneficis, tant materials com espirituals" i ha mencionat que gràcies a ell va impulsar el programa "Crims"

Josep Maria Rusiñol

El 1998, Rusiñol s'incorporava a la governança de la Cambra com a membre del Ple i del Comitè Executiu, on va destacar com un gran promotor d'estudis econòmics i territorials, i també per la seva especialitat professional en l'àmbit fiscal i comptable. L'economista també fou un gran impulsor perquè la Cambra formés part del Tribunal Arbitral i gran defensor de la mediació com a eina de resolució de conflictes. Mèrits que van atorgar-li el càrrec de vicepresident de la Cambra de Comerç de Lleida, des del 2010 i fins a l'any 2019.

Comentaris