14.06.2021 |
Territoris.cat

Campanya per promocionar les Denominacions d'Origen del vi i l'oli de Lleida

Promocionar conjuntament
l’oli i el vi amb Denominació d’Origen
Promocionar conjuntament l’oli i el vi amb Denominació d’Origen
Campanya per promocionar les Denominacions d'Origen del vi i l'oli de Lleida

La DO Costers del Segre i la DOP Les Garrigues col·laborem per segon any consecutiu amb la finalitat de promocionar el vi i l’oli amb Denominació d’Origen. 

Ambdós consells reguladors tenen l'objectiu comú de promocionar el vi i l’oli de qualitat certificada a les Terres de Lleida, per aquest motiu, segueixen sumant esforços en aquesta nova campanya de publicitat en Bus a Lleida 

La campanya que va arrencar el dia 2 de març es prollongarà durant tres mesos, i estarà present en el bus de la línia 6, un dels que fa un recorregut més ampli per la capital Lleidatana, ja que inicia el seu trajecte a la Bordeta i circula fins a la zona universitària, passant pels hospitals. 

Amb el missatge senzill, però alhora clar i directe Lleida, oli i vi amb denominació d’origen, el disseny reforça l’aliança de dos dels principals sectors de l’alimentació lleidatana: l’oli i el vi amb certificat d’origen i qualitat 

Promocionar conjuntamentl’oli i el vi amb Denominació d’OrigenLa DOP Garrigues La DOP Les Garrigues, entitat certificadora de l’oli acreditada per ENAC, la conformen un total 23 cooperatives/operadores que representen la producció de 28 municipis situats a la comarca de les Garrigues i al sud de les comarques del Segrià i de l’Urgell. Prop de 3.000 productors, amb les corresponents famílies, treballen dia a dia amb l’objectiu de ser cada cop més competitius en qualitat. 
 
La DO Costers del Segre ocupa 7 paisatges de les terres de Lleida i té una superfície de 4.000 hectàrees de vinya i 37 cellers. Comprèn la part central de la conca del riu Segre entre el Pirineu i la serra de Prades. El seu clima és continental, amb influència mediterrània.

Campanya per promocionar les Denominacions d'Origen del vi i l'oli de Lleida
comentaris