27.05.2022 |
Territoris.cat

La cervesa ‘Sureda’ elaborada a Torrebesses, entre les millors del món

Es tracta d'una Extra Strong Catalan Ale elaborada per Torrent Beer Malt & Brew Master i basada en el Pa de Pagès Català IGP
sureda2
La cervesa ‘Sureda’ elaborada a Torrebesses, entre les millors del món

La cervesa ‘Sureda’, elaborada per l'equip Torrent Beer Malt & Brew Master de Torrebesses, ha estat premiada amb dues medalles de Bronze a l’edició 2020 dels World Beer Awards.

Una cervesa inspirada en els boscos d’alzines sureres i que entre els seus ingredients té el Pa de Pagès Català amb IGP, quatre cereals, mel de Bruc del Parc Natural de les Gavarres, castanyes de Viladrau, gla d’alzina surera i ceps del Bages. 

Es tracta d’una cervesa elaborada amb quatre fermentacions i amb una graduació de 7,2°.

Com a particularitat, l’ampolla de Sureda duu tap de suro natural fet per un mestre artesà sota el tap corona.

El suro és un homenatge a l'ofici de l'avi Torrent i, a més, ajuda a la cervesa a 'respirar' quan fa la darrera fermentació dins l'ampolla

Torrent Beer va nàixer el 2018 i establí la seva seu en aquest municipi del Segrià. Es tracta d’un projecte familiar que uneix tradició i innovació, avalat pels anys d’experiència d’un Mestre Cerveser, dedicat a l’ofici des de l’any 1971.

Actualment Torrent Beer elabora tres varietats de cervesa: El Bolló, Sureda i Canigó, begudes 100% naturals, sense filtrar ni pasteuritzar, sense sucres ni gas carbònic afegit.

Totes les cerveses Torrent Beer tenen entre els seus ingredients el Pa de Pagès Català IGP

La cervesa ‘Sureda’ elaborada a Torrebesses, entre les millors del món
comentaris