30.11.2021 |

Circuit Urgellenc engega una campanya de suport als cinemes de poble

En un escenari que la majoria de distribuïdores han cancel·lat les estrenes, molts cinemes nacionals han tancat a l’espera de l’arribada de la millor oferta, Circuit Urgellenc es resisteix a tancar, i durant tot el mes de febrer Volem continuar oferint cultura i bon cinema
Campanya de promoció del cinema de Circuit Urgellenc
Campanya de promoció del cinema de Circuit Urgellenc
Circuit Urgellenc engega una campanya de suport als cinemes de poble

No es cap notícia la complicada situació general derivada de la pandèmia del COVID 19, en amplis sectors de la població i en el de la cultura en particular. 

Durant les restriccions sanitàries i preventives consequència de la pandèmia, l'empresa Circuit Urgellenc desplegava la campanya I LOVE CINE DE POBLE, amb la qual va rebre moltes adhesions i suport que va encoratjar a seguir.

Campanya de promoció

Des del passat dia 5 de juny de 2020, a Circuit Urgellenc van anar reobrint les sales de cinema de forma esglaonada, aconseguint tenir-les totes en actiu a finals d’octubre, podent retrobar-se amb els cinèfils de cada comarca. 

Des d’aquelles dates que la segona onada va agafar tot el protagonisme, Circuit Urgellenc SA, va mirar de tenir els cinemes oberts, respectant totes les indicacions sanitàries i les dels diferents municipis; per tal d’oferir el servei social i cultural que representen les sales de cinema a les nostres poblacions, oferint les estrenes que les distribuïdores han posat al mercat. 

Durant el mes de desembre continuaven amb la campanya TENIM UNA SANITAT DE CINE, per agrair al personal que està en primera línia el seu gran esforç. 

Arribats al mes de febrer d'enguany, i donades les restriccions sanitàries, i que la majoria de distribuïdores han cancel·lat les estrenes previstes, molts cinemes nacionals han tancat a l’espera de l’arribada de la millor oferta. 

El Chico

A Circuit Urgellenc, es resisteix a tancar, i durant tot el mes de febrer Volem continuar oferint cultura i bon cinema, amb les premisses següents:

  1. Seguir garantint que els cinemes són espais segurs, amb ventilació, distància de seguretat, mascareta i gel hidroalcohòlic obligatori; i desinfeccions abans, entre i després de les sessions. 
  2. Oferir als clients una programació variada de gèneres i públics, per tal que puguin gaudir en companyia d’històries que el facin evadir de la situació actual i enriquir-se socialment i culturalment. 
  3. Recuperació de clàssics destacats del cinema, com serà EL CHICO, que arriba aquest divendres 5 de febrer,​ restaurada en Digital 4K 100 anys després de la seva estrena. Tota una notícia que un obra sigui vigent un segle més tard. O altres com DESEANDO AMAR, 2046, CRASH, GREMLINS...  
  4. Cicles de cinema familiar i sessions matinals, per gaudir del cinema en la millor companyia. 
  5. Rebaixar el preu de les entrades de tots els cinemes de Circuit Urgellenc, des del divendres 5 de febrer i fins el dilluns 1 de març¸ passant dels preus habituals a 5 euros els caps de setmana  i a 4 euros el preu del Dia de l’Espectador.

Circuit Urgellenc va néixer amb vocació de portar el cinema a tot arreu (cinemes, aire lliure, autocinemes...) i aquest segueix sent el seu lema. NINGÚ SENSE CINEMA!!! 

  

Circuit Urgellenc engega una campanya de suport als cinemes de poble
comentaris