09.12.2021 |
Territoris.cat

El Club Esportiu Pla d'Urgell i el CB Lleida reben el suport de la companyia Nufri en el marc del projecte #EllasSonDeAquí

Els representants del CBB Lleida i el CEPU en l'acte de lliurament dels suports de Livinda 1
Els representants del CBB Lleida i el CEPU en l'acte de lliurament dels suports de Livinda
El Club Esportiu Pla d'Urgell i el CB Lleida reben el suport de la companyia Nufri en el marc del projecte #EllasSonDeAquí

Els projectes que van presentar el Club Esportiu Pla d'Urgell (CEPU) i el CB Lleida van resultar seleccionats pel projecte #EllasSonDeAquí, que impulsa des de la marca de pomes Livinda que gestiona la companyia Nufri. Els projectes lleidatans van competir amb trenta-tres propostes de tot l'Estat, de les que se'n van seleccionar cinc.

#EllasSonDeAquí és una plataforma que busca sensibilitzar i crear notorietat en l'entorn de l'esport femení i oferir al mateix temps un espai en el qual les esportistes de tot l'Estat puguin aconseguir finançament. La plataforma allotja projectes, tant professionals com amateurs, que necessiten finançament per tal que els seus integrants puguin millorar, potenciar o professionalitzar la seva activitat esportiva.

Els projectes dels guanyadors lleidatans

El CB Lleida volia créixer com a entitat femenina de base, treballant des de les nenes més petites fins al primer equip Sènior Copa Catalana, i aconseguir el finançament que necessita el Club per poder donar un nou pas i assolir la Lliga Femenina 2.

La iniciativa del Club Esportiu Pla d'Urgell (CEPU) estava més oberta a fomentar el futbol femení des d'una plataforma internacional que donés visibilitat a aquest esport, un club que compta amb una secció femenina molt consolidada, però que volen obrir encara més. Una voluntat no tan sols de creixement de l'entitat, sinó d'afavorir la incorporació de jugadores femenines aficionades a aquest esport però que el manca clubs en els quals practicar.

Amb aquesta voluntat el CEPU projecta l'organització d'un torneig internacional de futbol femení en el qual la presència de formacions de primer nivell pugui donar peu a què altres clubs incorporin seccions femenines i així també obrir el ventall de competicions territorials.

Pomes Livinda i el projecte #EllasSonDeAquí

Livinda i la companyia Nufri van llençar el projecte l'any 2016, amb la voluntat de fer costat a aquelles dones que somien a fer de l'esport la seva professió. Per aquest motiu van desplegar el projecte #EllasSonDeAquí amb la finalitat d'aconseguir fer les seves aspiracions, realitat. Es tractava de buscar somnis individuals, d'equip, de ciutat, de barri, de clubs d'aquí, protagonitzat per esportistes d'aquí. Volien fer-los realitat a través de la plataforma digital desenvolupada per allotjar projectes que fessin arribar les esportistes de tot l'Estat que necessitessin finançament. La companyia es va comprometre a patrocinar íntegrament els seleccionats per un comitè d'expertes format per dones referents al món de l'esport i la comunicació.

El Club Esportiu Pla d'Urgell i el CB Lleida reben el suport de la companyia Nufri en el marc del projecte #EllasSonDeAquí
comentaris