23.05.2022 |
Territoris.cat

COESMA, quan el vending es converteix en qualitat i servei

Publireportatge

Capsules amb logo
COESMA, quan el vending es converteix en qualitat i servei

Qui no frisa, a primera hora del matí o després d'un bon dinar, per aquella petita dosi de cafeïna com a remei per continuar la jornada, o per gaudir dels instants de fer petar la xerrada amb companys o amistats? Aquest és un ritual que no sempre és possible fer-lo en una cafeteria, una circumstància de la qual en van sorgir les empreses de vending

COESMA és una d'aquestes empreses que, al llarg de vint anys, ha fet un gran esforç per situar-se en un lloc destacat del sector de les màquines expenedores de Cafè i Snack. Una llarga trajectòria que ha estat possible gràcies a l'aposta per la qualitat i el servei. Maquines en empreses

SONY DSCL'empresa, des del seu centre logístic a Sant Guim de Freixenet, compta amb una important cartera de clients en les demarcacions de Barcelona, Tarragona i Lleida. Empreses i particulars que valoren tant la qualitat de les màquines expenedores, com dels productes que utilitzen; cafès amb l'autèntica textura i sabor de l'espresso italià. Unes característiques avalades per la marca Lavazza, tant pel que fa a les cafeteres com als cafès, càpsules amb varietats per a totes les exigències del mercat. Fotografia màquina siluetada

Amb aquest bagatge i experiència, COESMA ha cregut que era el moment d'assolir el somni de poder desenvolupar càpsules amb una selecció de cafès pròpia que es pogués comercialitzar sota la seva marca.

Els responsables de la firma, modestament, creuen que han encertat amb l'elecció d'algunes de les millors barreges per arribar als cafeters més exigents. D'aquest repte n'han resultat les càpsules de Blu Intens, Blu Arábica i Blu Descafeïnat.

Els responsables de la firma, modestament, creuen que han encertat amb l'elecció d'algunes de les millors barreges per arribar als cafeters més exigents. D'aquest repte n'han resultat les càpsules de Blu Intens, Blu Arábica i Blu Descafeïnat. D'aquest nou format, COESMA en destaca que, les càpsules que distribueixen les grans marques, solen tenir entre 5 i 7,5 grams de cafè, mentre que les seves en tenen 8,3. Un aspecte a destacar i afegir a la qualitat.

Espenedora d'aiguaUna iniciativa que també va acompanyada d'una sèrie de màquines encarregades per la firma, amb unes característiques específiques per al nou producte, evidentment desenvolupades per un fabricant italià. 

COESMA, doncs, també comercialitza màquines automàtiques de vending per a grans empreses, així com aigua mineral, que també comercialitza amb la seva marca. Aigua amb unes característiques específiques de procedència directa de la font d'Orotana de Castelló. De mineralització feble, natural, fresca, pura, equilibrada i saludable, amb baix contingut en sodi, està especialment indicada per a la preparació d'aliments infantils i per a dietes pobres en sodi. 

Amb voluntat de servei i qualitat, aquesta és una primera pinzellada de COESMA, però per aquells que encara en voleu saber més, podreu aprofundir en aquest món dels cafès, en el contacte:.

COESMA, C/ Tarragona, 10 -  Sant Guim de Freixenet

Tel. 973 556268 - Mòbil 616439160 

COESMA, quan el vending es converteix en qualitat i servei
comentaris