Comencen les Cantarelles d’Estiu de l’Orfeó Lleidatà amb una seixantena d’inscrits

Participants en la darrer edició de les Cantarelles
photo_camera Participants en la darrer edició de les Cantarelles

La 50a edició de les colònies Cantarelles d’Estiu de l’Orfeó Lleidatà ha començat aquesta setmana i s’allargarà fins al 22 de juliol amb 63 nens i joves inscrits d’entre 7 i 17 anys, que juntament amb 12 monitors passaran 12 dies  a l’Alberg Can Ribals a Lles de Cerdanya.

Aquestes estades van començar l’any 1968 com les primeres colònies musicals de Catalunya i cinc dècades després ja s’han convertit en tot un referent més enllà de la música amb altres experiències que s’ofereixen com el contacte amb la natura, tallers, esport...

Les Cantarelles tenen com a objectiu fer que infants i joves gaudeixin de la música i el cant coral de manera lúdica, creant cada any un repertori que s’interpreta al concert de cloenda. Enguany aquesta activitat tindrà lloc el dissabte 21 de juliol a les 10 de la nit a la Sala de l’Ajuntament de Martinet.

Per celebrar els 50 anys de Cantarelles s’ha preparat una exposició que es podrà veure durant el juliol a l'Oficina de Turime del Pallars Sobirà a Sort i a l’agost al Xalet el Racó de Tírvia, on va començar aquesta iniciativa.

Comentaris