El conseller ha aprofitat la seva primera visita a Lleida per compartir una estona amb Ponent Coopera

El conseller i els membres de Ponent Coopera a l'ateneu La Baula 2
photo_camera El conseller i els membres de Ponent Coopera a l'ateneu La Baula

El nou conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, s’ha reunit aquest migdia amb els representants de Ponent Coopera durant la seva primera visita al territori de Lleida. L’objectiu del dinar que han realitzat a l’ateneu La Baula de Lleida, ha estat conèixer  l’activitat de l’Associació Alba, L’Olivera, Tres Cadires, La Cuina del Comú i El Risell, entitats i cooperatives que formen part de l’agrupació.

Els representants de Ponent Coopera han explicat al conseller la feina realitzada en aquests primers mesos de funcionament i la necessitat que hi havia a les terres de Lleida de tenir una eina de foment del cooperativisme com aquesta.

El conseller ha valorat molt positivament totes les activitats de foment de l’economia social i del cooperativisme que l’entitat ha estat realitzat durant aquest any, així com en concret, la creació del Títol d’especialització en Economia Social i Solidària que es durà a terme a partir del mes de setembre a la Universitat de Lleida.

Ponent Coopera també ha volgut insistir en què l’economia cooperativa ha de ser una prioritat de Govern, tal i com ha afirmat Anna Maria Capdevila, membre de l’equip tècnic de Ponent Coopera. El conseller El Homrani ha estat d’acord i ha afegit que l’objectiu central és posar les persones al centre de les polítiques socials i de treball com a denominador comú en totes les línies de la legislatura.

Una altra de les peticions de l’equip de l’entitat ha estat la importància que des d’Ensenyament es promogui aquest model d’empresa que posa al centre les persones, i que es faciliti l’accés dels ateneus i les cooperatives als centres educatius.

Comentaris
Més a Societat
Entering on the requested page Skip advertisement