Com localitzar el carburant més barat a la demarcació de Lleida

Les diferències de preus per litre de carburant poden variar en els assortidors de la mateixa localitat fins a 25 cèntims d'euro, per a un cotxe amb un dipòsit de 40 litres, la diferència entre fer gasolina entre l'una i l'altra pot arribar als 10 euros
Nova benzinera a les Borges
photo_camera Nova benzinera a les Borges ©Territoriscat

Com localitzar el carburant més barat  a la demarcació de Lleida L'increment del preu de l'energia dels últims mesos ha afectat als carburants que han arribat a xifres màximes històriques, amb increments superiors al 25% en l'últim any, tant per a la gasolina com per al dièsel. Per aquest motiu qualsevol mesura per l'estalvi pot ser benvinguda, com per exemple conèixer en quina benzinera poden trobar el carburant més barat.

Benzinera de BenaventTant conductors particulars com professionals del transport pateixen cada cop que toca fer gasolina, conseqüència de l'increment de preus. I com saber on està la gasolinera més barata i pròxima? Existeixen comparadors dels preus de les gasolineres que ajuden a localitzar en segons, per exemple, les gasolineres amb preus més econòmics de Lleida.

Un dels consells més fàcils d'aplicar és el de comparar abans de comprar, és a dir, consultar quina és la gasolinera més barata de la localitat en la qual vius per a fer gasolina amb els preus més econòmics de la teva zona. I aquest tipus d'eines en línia fàcils d'usar permeten en tot just uns segons saber quines són les gasolineres barates de Lleida per a comparar entre diferents estacions de servei o localitats pròximes. Basta una senzilla cerca per a conèixer les que tenen els millors preus.

Preus més barats d'Espanya
Sense tenir en compte les Illes Canàries, les gasolineres més barates per al dièsel estan a Badajoz, Cadis, Jaén i València. Per a la gasolina Sense Plom, les més barates estan a València, Cadis i Astúries.

Les diferències de preus per litre de carburant poden variar en els assortidors de gasolineres en la mateixa localitat fins a 25 cèntims d'euro. Per a un cotxe de gamma mitjana amb un dipòsit amb capacitat per a 40 litres, la diferència entre fer gasolina entre l'una i l'altra pot arribar als 10 euros en cada proveïment de carburant.

Comentaris
Més a Societat
Entering on the requested page Skip advertisement