27.06.2022 |
Territoris.cat

La demarcació de Lleida respon massivament a la convocatòria de vaga

Vaga del 21 de febrer a Mollerussa 4
Vaga del 21 de febrer a Mollerussa
La demarcació de Lleida respon massivament a la convocatòria de vaga

Al voltant de dos quarts de dotze del migdia, mig miler de persones s'han concentrat a la rotonda de la Creu Roja de Mollerussa per iniciar una manifestació fins a la plaça de l'Ajuntament, tallant el transit de l'antiga N-II fins a la una del migdia.

Durant el recorregut, s'han afegit a la convocatòria altres persones, i un cop arribats davant de l'edifici consistorial el nombre es va incrementar encara més. Des de la plaça s'ha fet lectura de diferents manifests per part dels responsables de les entitats convocants de l'aturada. Durant la protesta s'han cridat consignes en contra de judici als líders independentistes empresonats i també a favor de la seva llibertat.

Imatge del cordó policial a l'A-2, a l'alçada de Tàrrega, amb la columna de fum al darrera, el 21 de febrer de 2019. (horitzontal)La capital del Pla d'Urgell, s'ha solidaritzat amb la vaga i un gran nombre d'establiments han tancat, així com l'Ajuntament, centres educatius, i altres serveis públics que s'han mantingut amb serveis mínims.

La jornada de vaga es clourà aquesta tarda a les sis amb una gran concentració a Lleida

A la demarcació de Lleida, a tres quarts de sis han tallat l'autovia A-2 a Sidamon, en sentit Barcelona, que ha quedat reoberta a dos quarts de set. A Tàrrega els manifestants tallaven l'A-2 a dos quarts de set del matí, fins al voltant de les vuit, després de moments de tensió amb els Mossos, que han desallotjat els manifestants. Després, la concentració s'ha traslladat davant de l'empresa Ros Roca, a la mateixa capital de l'Urgell, i ha recorregut el centre de la ciutat.

Imatge del tall a l'A-2 a l'alçada de Tàrrega el 21 de febrer de 2019. (hortizontal)A la Seu d'Urgell la concentració ha tallat la circulació de l'N-260, durant unes hores, i després s'ha traslladat a la porta dels jutjats. A les Borges Blanques els participants en la vaga han tallat la C-233 en l'accés a l'AP-2, també hi ha hagut talls de trànsit a la C-242 a la Granadella, a les Garrigues, l'N-260 Pobla de Segur, i a Lles de Cerdanya l'N-260, entre altres vies.

Vaga del 21 de febrer a Mollerussa 1A Lleida ciutat els manifestants han bloquejat a primera hora la central de mercaderies (CIM) del polígon i la sortida dels autobusos urbans a l'avinguda Alacant, que ha quedat desallotjada abans de les 10 del matí davant de la pressió dels antiavalots dels Mossos d'Esquadra.

A la capital del Segrià, la concentració ha reunit un gran nombre d'estudiants que han fet un recorregut des de l'edifici del Rectorat, per la rambla d'Aragó, amb banderes i bengales.

La demarcació de Lleida respon massivament a la convocatòria de vaga
comentaris