29 d'octubre

Neptú presentarà el seu primer disc, 'Desperta'

Aquest esdeveniment tindrà lloc en el marc del Lleida Music Festival

'Desperta', el primer disc de Neptú ©Neptú
photo_camera 'Desperta', el primer disc de Neptú

El músic i productor lleidatà Vicent Monfà, conegut artísticament com Neptú, presentarà el seu primer disc, 'Despertar', el dissabte 29 d'octubre.

Ho farà en el marc del Lleida Music Festival, a l'espai Orfeó

Neptú ha format part de la banda de reggae KOERS, component cançons, tocant els teclats i cantant, i ha produït a artistes locals com Hoven, Shad Demn, Javi Queralt, Anser, Bredda i La Niña Paracaídas.

També ha participat en la lletra i composició d'algunes cançons de renom com 'Despertem El Món' (Cançó d'estiu de Catalunya Ràdio i TV3), 'La Idea Brutal' (Primer single d'EMLAN) o 'El Millor Regal' (Jingle nadalenc promocional per a l'empresa Bivid).

Ara mostrarà davant la galeria 'Desperta', un treball que esdevé una revolució espiritual en tota regla, una revelació de l'ànima que invita a deixar el que estiguem fent per mirar-nos a nosaltres mateixes i retrobar-nos amb aquella part oblidada que roman en el fons dels nostres cors.

Un àlbum que pretén ser una explosió èpica i motivacional amb ànim de remoure les parets interiors de cada individu positivament, una onada de llum i esperança en temps de distopia. 
 

comentaris