30.11.2022 |
Territoris.cat

Dues detencions als Alamús i Fondarella per conduir sota els efectes de l'alcohol

Agents de trànsit del cos de Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu d'agents de Trànsit del cos de Mossos d'Esquadra.
Dues detencions als Alamús i Fondarella per conduir sota els efectes de l'alcohol

Dissabte a la nit, una patrulla de trànsit va localitzar un vehicle accidentat enmig de la via LV-2003, al terme dels Alamús. Els agents van comprovar que el conductor, que estava il·lès, presentava signes evidents de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques.

En realitzar la prova de detecció alcohòlica, va sortir un resultat positiu, amb un valor de 0,56 mg d'alcohol per litre d'aire expirat. També va donar positiva en THC, la prova indiciària de detecció de substàncies estupefaents.

El conductor, de 35 anys, veí de Lleida i de nacionalitat peruana, va quedar detingut com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat del trànsit: per circular sota els efectes de begudes alcohòliques i de substàncies estupefaents.

El detingut va quedar en llibertat a primera hora del matí de diumenge després de declarar a la comissaria i amb l'obligació de presentar-se davant l'autoritat judicial quan sigui requerit

Per altra banda, al municipi de Fondarella, es va detenir un home de 24 anys, de nacionalitat romanesa i sense domicili conegut, com a presumpte autor dels delictes de negativa a sotmetre's a la prova de detecció alcohòlica i conduir sota l'efecte de substàncies estupefaents.

Els fets van passar diumenge, prop de les 4 de la matinada, en un control preventiu que s’havia muntat a la N-II, dins del terme municipal de Fondarella.

Els agents van observar un vehicle que s'apropava al control i, en detectar-lo, va accedir en direcció contrària per un carrer de la població Immediatament se’l va aturar i van comprovar que el conductor presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques.

Després de molts intents, la prova va resultar incorrecta per no seguir les instruccions indicades pels agents. Tot i això, va donar positiu en THC a la prova indiciària de detecció de substàncies estupefaents.

El detingut passarà properament a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Dues detencions als Alamús i Fondarella per conduir sota els efectes de l'alcohol
comentaris