06.07.2022 |
Territoris.cat

Detinguts per sostreure combustible en benzineres de la Noguera i Pla d'Urgell

Dos joves, de 20 i 21 anys, manipulaven els sortidors per omplir el propi vehicle o els d'altres persones

Primer pla de la mànega d'una estació de servei omplint el dipòsit d'un vehicle. (HORITZONTAL)

Data de publicació: dimecres 14 de novembre del 2018, 10:40

Autor: Oriol Campuzano/Arxiu
La policia manté la investigació oberta ja que no descarta que puguin estar implicats en més robatoris similars - Foto: Oriol Campuzano/Arxiu
Detinguts per sostreure combustible en benzineres de la Noguera i Pla d'Urgell

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts a Balaguer dos joves, de 20 i 21 anys, com a presumptes autors d'un delicte continuat de robatoris amb força. La policia va obrir una investigació al febrer després de detectar diverses sostraccions de combustible en dues benzineres de la Noguera i Pla d'Urgell. En concret, dues persones manipulaven els sortidors per obtenir el combustible fraudulentament. Aquesta operació, que es va repetir més de set vegades, consistia en omplir el dipòsit del vehicle propi o d'altres persones, a les quals els havien proposat omplir-lo a un preu més barat. En alguna ocasió, van carregar el combustible en garrafes.

Arran de la investigació, els Mossos van identificar els dos lladres i dimarts els van detenir a Balaguer

La policia manté la investigació oberta ja que no descarta que puguin estar implicats en més robatoris similars. Els detinguts, un dels quals té antecedents, passaran pròximament a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer.

 

Detinguts per sostreure combustible en benzineres de la Noguera i Pla d'Urgell
comentaris