La Diputació de Lleida destina 1 milió d'euros als municipis afectats pels aiguats

El president de la Diputació Joan talarn visita l'Alvi
photo_camera El president de la Diputació Joan talarn visita l'Alvi

La Diputació de Lleida va aprovar el passat dijous una partida extraordinària, dotada inicialment amb 1 milió d'euros, que es destinarà a pal·liar els danys materials que va causar el temporal del passat 22 d'octubre a molts municipis de les comarques de les Garrigues i el Pla d'Urgell.

Segons el president de la Diputació, Joan Talarn els municipis tenen unes urgències sobrevingudes pels aiguats i creiem que han de disposar d'aquests diners per cobrir-les. La meitat d'aquests diners aniran a inversió i l'altra a manteniment, de manera que pensem que podrem aturar el primer cop. Això es farà una vegada els alcaldes i alcaldesses hagin fet arribar a la corporació els informes amb les avaluacions de danys concrets i l'abast corresponent.

Efectes de la llevantada a ArbecaEls membres de la corporació provincial han volgut transmetre el suport de la corporació a les persones, empreses i institucions que han patit directament els greus danys i perjudicis econòmics del temporal, i es transmet l'escalf i la solidaritat als familiars i amics de les víctimes i desapareguts en el temporal esdevingut arreu de Catalunya.

Comentaris