27.11.2022 |
Territoris.cat

La DO Costers del Segre organitza una desena d'activitats en la Setmana del Vi Català

Les activitats dels cellers de la DO Costers del Segre dins la Setmana del Vi català passen per propostes com tastos de vi virtuals, ponències o descomptes en compres en línia. Els tastos virtuals comencen el 13 de novembre amb Lagravera a les 7 de la tarda, a través del seu canal d'Instagram, el celler Clos Pons també farà un tast que serà virtual i personalitzat a les 8 de la tarda

Tomàs Cusiné i Eduard Pons entrevistats per Judith Cortina
Tomàs Cusiné i Eduard Pons entrevistats per Judith Cortina @Setmanadelvitv
La DO Costers del Segre organitza una desena d'activitats en la Setmana del Vi Català

Amb una entrevista de Judith Cortina al president de la DO Costers del Segre, Tomàs Cusiné i al director general de Clos Pons, Eduard Pons s'inaugurava la participació dels cellers lleidatans en la Setmana del Vi Català, una iniciativa impulsada per l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), i  les diferents DOs catalanes, que se celebra des d'aquest dilluns dia 9 fins al diumenge 15 de novembre, en format digital. 

Tota la programació d’entrevistes es poden seguir en directe de forma telemàtica en el canal SETMANA DEL VI TV, durant la setmana amb un total de setanta activitats.

Les activitats dels cellers de la DO Costers del Segre dins la Setmana del Vi català passen per propostes com tastos de vi virtuals, ponències o descomptes en compres online. Els tastos virtuals comencen el 13 de novembre amb Lagravera (19h) que, a través del seu canal d’Instagram, farà el tast tres vins de la mà de la sommelier del celler Marzena Dziuk. Clos Pons també farà un tast que serà virtual i personalitzat (20h), amb el seu sommelier Daniel Almirall i amb el tast de 4 vins. Una proposta que el celler repetirà el 14 i 15 de novembre a la mateixa hora. Finalment, Costers del Sió oferirà un tast en directe pel seu canal d’Instagram, el 14 de novembre a les 19h, de dos vins del celler. 

Els visitants podran prendre part en la veremaAltres opcions dins la setmana del Vi català són la ponència virtual de Lagravera, que oferirà el 14 de novembre pel seu canal d’Instagram, per conèixer la geologia particular de la Serra Llarga amb el geòleg Jaume Oró, l’historiador Jesús Brufal i la seva enòloga Pilar Salillas. El Celler Montsec celebrarà la festa Espinjola’t, la festa del vi novell, del 13 al 20 de novembre a través del seu canal d’Instagram; amb lliurament de premis i sorteig de Bóta d’Or inclosos. La participació de la DO Costers del Segre comptarà també amb els cellers Castell del Remei, Cérvoles i Tomàs Cusiné que oferiran descomptes del 10% en la seva botiga online del 10 al 15 de novembre. A més, demà 10 de novembre a les 12.30h, la propietària de Mas Blanch i Jové, Sara Jové; intervindrà en una taula rodona conduïda per David Jobé sobre Casos d’èxit en l’enoturisme a Catalunya.

Participnts en la verema al cellerD'altra banda, el periodista Rafa Gimena de Como Pomona, organitzador de la Conferència Catalana de Comunicació del Vi (COMUVICAT) i membre de la ruta del Vi de Lleida -DO Costers del Segre, va participar dilluns en la taula rodona Comunicar el vi en temps de COVID. Una tertúlia i espai de reflexió conduïda pel periodista David Jobé de l'Enoturista, per conèixer les darreres tendències en el camp de la comunicació del vi.

La DO Costers del Segre organitza una desena d'activitats en la Setmana del Vi Català
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement