22.04.2021 |
Territoris.cat

Dues plantes per al teu espai de treball

Les plantes juguen un paper fonamental en el nostre estat d'ànim
Desktop computer mock-up on an industrial desk in a scandinavian student bedroom interior workspace with white walls
Les plantes ens ajuden a crear espais en el quals ens sentim còmodes
Dues plantes per al teu espai de treball
Ara que el teletreball s'ha imposat en molts sectors, escollir quines són les millors plantes per tenir al teu espai de treball a casa no és una feina senzilla. Les plantes ens ajuden a crear espais de treball en els quals ens sentim més còmodes. I és que, a més de proporcionar pau i harmonia, les plantes transmeten frescor i purifiquen l'aire. No és cap secret que les plantes juguen un paper fonamental en el nostre estat d'ànim. Descobrim, doncs, algunes de les millors plantes per tenir al lloc de treball.
La primera és el Ficus tineke, originària del sud-est d'Àsia. Una planta que s'adapta bé als espais amb poca llum. Si la cuides una mica, aconseguirà fàcilment que arribi al metre d'altura. A més, és considerada per la NASA com una de les plantes més purificadores, la qual cosa la converteix en l'aliada perfecta per a aquells espais on passes la major part del temps.

Una altra de les plantes d'oficina a tenir en compte és la Sanseviera Trifasciata Laurentii, originària de l'Àfrica tropical. Una planta molt resistent a la calor, als climes secs, i que necessita que la reguin poc. Gràcies a la seva capacitat per a purificar l'aire i netejar-lo de substàncies nocives com el benzè, el xilè i el toluè, entre altres, es troba en la llista de plantes favorites de la NASA.

Dues plantes per al teu espai de treball
comentaris