El foc d'Àger continua actiu i hi treballen 18 dotacions dels Bombers

L'incendi ha afectat unes 50 hectàrees, segons el darrer balanç, i l'origen s'atribueix a l'accident d'un helicòpter, que transportava material per a unes obres a la via del tren i hauria tocat un fil elèctric
Els Bombers controlen l'incendi d'Àger ©Bombers
photo_camera Els Bombers controlen l'incendi d'Àger ©Bombers

L'incendi que es va originar aquest dilluns a Àger continua actiu i els Bombers hi treballen amb 18 dotacions terrestres i un helicòpter, segons informa el cos. El foc afecta una zona de molt difícil accés del Montsec, entre la via del tren i una paret d'escalada.

Mitjans aeris treballen en l'extinció dels incendis ©Bombers
Mitjans aeris treballen en l'extinció dels incendis ©Bombers

Els Bombers han estat treballant de matinada en el foc d'Àger amb personal que va arribar-hi en helicòpter. Es tracta d'una zona d'alta muntanya i de molt difícil accés. L'incendi ha afectat unes 50 hectàrees, segons el darrer balanç, i l'origen s'atribueix a l'accident d'un helicòpter, que transportava material per a unes obres a la via del tren i hauria tocat un fil elèctric, va explicar l'alcaldessa d'Àger, Mireia Brugués, a Catalunya Informació. 

D'altra banda, l'incendi que es va originar diumenge al Pont de Vilomara i que en poques hores es va propagar de forma virulenta pel cor de la comarca, va quedar estabilitzat aquest dilluns al vespre. Segons el darrer balanç, ha cremat 1.750 hectàrees de superfície forestal.

comentaris