Els Bombers voluntaris de Lleida amenacen amb tancar parcs a partir del 31 de gener per falta de personal

Pla mitjà on es poden veure dos bombers del parc d'Agramunt mostrant dues eines per excarcerar vehicles que han quedat obsoletes, el 21 de gener de 2019. (Horitzontal)
photo_camera Bombers del parc d'Agramunt mostrant dues eines per excarcerar vehicles que han quedat obsoletes

Els Bombers voluntaris van dur a terme una assemblea amb representants de tots els parcs aquest dilluns al parc d'Agramunt. En la reunió es va posar de manifest la deixadesa de la direcció general i comandaments intermedis després d'anys denunciant mançanes del cos. Jordi Fabra, caporal del parc de Coll de Nargó i secretari general de l'Associació de Bombers Voluntaris de Catalunya ASBOVOCA, ha lamentat que la gent no és conscient del problema que hi ha al cos i del risc que suposa no poder donar resposta a les incidències del territori.

Interior els ha mentit i no els ha cuidat, motiu pel qual amenacen amb la vaga a final de mes

Pla general on es pot veure un moment de l'assemblea de Bombers voluntaris de Lleida al parc d'Agramunt, el 21 de gener de 2019. (Horitzontal)El president de l'ASBOVOCA, Josep Maria Alcalá, ha explicat que a Lleida hi ha 9 parcs de funcionaris i 22 de voluntaris més els de la Val d'Aran. En aquest sentit, assegura que si la situació no canvia abans de final de mes, el dia 31 entregaran les claus al Departament d'Interior. Alcalá ha assegurat que no poden complir amb el reglament, ja que els caps estan angoixats, pendents del mòbil les 24 hores del dia durant tot l'any i que hi ha hagut fins i tot'baixes per depressió

Comentaris