07.08.2020 |
Territoris.cat

Consells Comarcals lleidatans paralitzen la seva activitat en rebuig a les condemnes

Traslladem els comunicats dels Consells Comarcals lleidatans resposta a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders polítics i socials de Catalunya  
Consell Comarcal Garrigues crespo negre
Consell Comarcal Garrigues crespo negre
Consells Comarcals lleidatans paralitzen la seva activitat en rebuig a les condemnes

Suspensió d’actes públics i comissions a la Diputació

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha decretat la suspensió de totes les activitats institucionals previstes en el dia d’avui en la Diputació una vegada coneguda la sentència del Tribunal Supremo contra els líders polítics i socials catalans. “No hi ha sentència justa que no sigui l’absolució”, ha manifestat Talarn a través del seu perfil de Twitter, al temps que considera que “el que ha culminat avui el Tribunal Suprem espanyol és un atac sense precedents  a les llibertats d’un poble”.

D’aquesta manera, els actes públics i les reunions de comissions previstes han estat immediatament suspeses.

Consell Comarcal Garrigues crespo negre (1)

Comunicat del Consell Comarcal de les Garrigues en resposta a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders polítics i socials de Catalunya

El Consell Comarcal de les Garrigues ha tancat portes i ha suspès tota activitat institucional avui, 14 d’octubre i demà 15 d’octubre, en resposta a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders polítics i socials de Catalunya. A la façana del Consell Comarcal de les Garrigues  s’ha col·locat una estelada amb crespó negre. 

El pròxim dijous, 17 d’octubre a les 17.30 hores, es convocarà un ple extraordinari urgent de rebuig a les condemnes.

Consell Comarcal de la Segarra

Des del Consell Comarcal de la Segarra manifestem el nostre rebuig a la sentència dictada pel Tribunal Suprem

Des del Consell Comarcal de la Segarra manifestem el nostre rebuig a la sentència dictada pel Tribunal Suprem en relació amb els fets del setembre i octubre del 2017. Davant aquesta sentència el Consell Comarcal de la Segarra rebutja aquestes condemnes dels nostres representants institucionals i membres de la societat civil que van defensar el dret a decidir democràticament el futur de Catalunya.

També, a partir d’avui 14 d’octubre suspenem tota activitat institucional fins al Ple Extraordinari que es farà el dimecres 16 d’octubre a les 19.00 h a la Sala de Plens del Consell Comarcal on s’aprovaran les mocions de l’ACM i AMI.

A més, a les 13.00 h es convoca a tothom a sortir al carrer, els treballadors del Consell Comarcal, que vulguin, ho faran front la façana principal de l’edifici del Consell. Us convidem a tothom a seguir les concentracions dels vostres municipis segarrencs des dels respectius Ajuntaments i us animem a participar de la Manifestació convocada avui a Lleida, a les 20 h.

 

Resposta a la sentència del Consell Comarcal de la Noguera

En resposta a la sentència dels presos i les preses polítics/ques per part del Tribunal Suprem espanyol que s’ha fet pública aquest matí us informem que:
1.    Queden suspeses totes les activitats públiques previstes organitzades pel Consell Comarcal de la Noguera fins dimecres al vespre.
2.    Es durà una concentració del personal que ho vulgui de 5 minuts a les 12.00 h del migdia davant la porta d’accés del Consell Comarcal.

Estany d'Ivars i Vilasana Orenetes

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell suspen els actes a l'Estany d'Ivars i Vila-sana 

El president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Rafel Panadés ha participat en els actes a Mollerussa desprès de suspendre la presentació que habien organitzat conjuntament amb el Gremi d'Arids de Lleida, de la colònia artificial per a la cria d'orenetes de ribera. L'ens comarcal preveu celebrar un Ple extraordinari aquest dimarts  

Consells Comarcals lleidatans paralitzen la seva activitat en rebuig a les condemnes
comentaris