Detenen dues persones a Torregrossa per cultivar 1.998 plantes de marihuana

La investigació es va iniciar a finals del mes d’abril quan es va produir un incendi en una caixa de comptadors situada al carrer Barceloneta de la població de Torregrossa. Tot apuntava que podia haver estat provocat per una connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica

Plantes de marihuana  incautades pels Mossos d'Esquadra a Torregrossa
photo_camera Plantes de marihuana incautades pels Mossos d'Esquadra a Torregrossa

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres un home, de 31 anys, i una dona, de 30 anys, tots dos veïns de Torregrossa i de nacionalitat espanyola, com a presumptes autor d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar a finals del mes d’abril quan es va produir un incendi en una caixa de comptadors situada al carrer Barceloneta de la població de Torregrossa. Tot apuntava que podia haver estat provocat per una connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica.

Plantes de marihuana  incautades pels Mossos d'Esquadra a TorregrossaDavant la possibilitat que aquest fet estigués relacionat amb una plantació de marihuana indoor es va obrir una investigació que va permetre constatar que el cultiu es trobaria en una casa situada en el mateix carrer on es va produir l'incendi.

Finalment, el dimarts es va detenir un parella com a responsables de la plantació. L’endemà es va realitzar una entrada i perquisició a la casa on es va intervenir 1.988 plantes de marihuana, 305 grams de cabdells de marihuana assecats, material fitosanitari per afavorir el creixement de les plantes i una bàscula de precisió. A més, els detinguts disposaven d’una instal·lació elèctrica amb làmpades i equips d'aire condicionat connectats de manera fraudulenta a la xarxa elèctrica.

Els detinguts, un dels quals té antecedents, passaran demà a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

comentaris