Detenen l'home que va atracar a punta de pistola dos supermercats de Lleida

Un atracament en un supermercat de l’avinguda Prat de la Riba de Lleida, un individu amb la cara tapada i esgrimint un suposada arma de foc, després d’intimidar i agredir una treballadora, va agafar la recaptació de dues caixes enregistradores i va fugir ràpidament del lloc
Imatge de les càmeres de seguretat de l'atracador @Mossos
photo_camera Imatge de les càmeres de seguretat de l'atracador @Mossos

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra han detingut avui un home de 51 anys, de nacionalitat espanyola i sense domicili conegut, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació.

El dia 13 d’abril es va produir un atracament en un supermercat de l’avinguda Prat de la Riba de Lleida. Pels volts de les 20.50 hores va entrar a l’establiment un individu amb la cara tapada i esgrimint un suposada arma de foc. Després d’intimidar i agredir una treballadora, va agafar la recaptació de dues caixes enregistradores i va fugir ràpidament del lloc.

El dia 19 d’abril, sobre les 20.55 hores, es va produir un atracament de manera molt similar a l’anterior, en un supermercat del carrer Jeroni Pujades de Lleida. L’atracador va sostreure la recaptació del supermercat uns minuts abans que aquest tanqués al públic.

Arran de la investigació iniciada pels Mossos es va determinar que els dos atracaments havien estat perpetrats per la mateixa persona. Les indagacions posteriors van permetre identificar qui era el lladre. Aquest era conegut policialment i, pel seu historial delictiu, era considerat una persona d’extrema perillositat. Un cop confirmada la identificació, els esforços policials es van centrar en localitzar-lo ràpidament atès que tots els indicis apuntaven que podia cometre un nou robatori en breu.

atracament supermercatDesprés de diverses diligències d’investigació i escoltes telefòniques, entre d’altres, avui ha culminat el dispositiu policial amb la detenció del presumpte lladre. Ha estat localitzat, pels volts de les 14 hores, a la Rambla d’Aragó de Lleida. Poc després de la detenció els Mossos han localitzat la roba i l’arma utilitzada en els robatoris, la qual es tractava d’una pistola simulada.

El detingut, que té antecedents, passarà demà a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia a Lleida.

Comentaris