Els Mossos detenen dos lladres per robar en magatzems agrícoles i casetes de reg al Baix Segre

Patrulla de Mossos d'Esquadra
photo_camera Els Mossos d'Equadra depleguen el Pla d’acció del POE Mon Rural

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Lleida van detenir aquest dilluns dos homes de 31 i 18 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Lleida, com a presumptes autors de quatre delictes de robatori amb força.

A mitjans de mes es van detectar diversos robatoris en magatzems agrícoles i casetes de reg de la zona del Baix Segre. Alguns pagesos, que van arribar a veure el vehicle dels possibles lladres, coincidien amb les dades que donaven de la matrícula i descripció dels ocupants de la furgoneta sospitosa.

Segons les denúncies, tots els casos es produïen d’una manera molt similar. Els lladres trencaven portes i panys de les edificacions per sostreure eines agrícoles, bateries i ferros

Mentre els investigadors treballaven en la identificació dels autors dels robatoris, el 15 de novembre una de les patrulles que efectuava els controls planificats dins el pla d’acció del POE Mon Rural, prop d’una deixalleria en un polígon industrial de Torrefarrera, va veure la furgoneta sospitosa. El vehicle anava carregat de ferralla susceptible d’haver estat sostreta ens els robatoris investigats.

Com els tres ocupants de la furgoneta tampoc no van poder justificar la procedència dels objectes que anaven a vendre, els agents van identificar-los i, en previsió que fos el material procedent dels robatoris a les casetes de reg de la zona del Baix Segre, van comissar-ho tot de manera preventiva.

Després de diverses indagacions, els mossos van constatar que el material comissat corresponia al material sostret en dos robatoris al terme municipal d’Aitona i altres dos al terme de Seròs. Posteriorment tots els objectes van ser lliurats als seus legítims propietaris.

Després de totes les gestions, la tarda del 26 de novembre els mossos van detenir dos dels presumptes lladres. El tercer encara no ha estat localitzat, per la qual cosa la investigació continua oberta i també centrada en determinar si els implicats poden estar relacionats en altres fets similars.

Els detinguts, que tenen nombrosos antecedents, van passar el 27 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Comentaris