Entitats i associacions de comerciants de Lleida participen a la Setmana del Comerç

La demarcació de Lleida participa en la Setmna del Comerç
photo_camera La demarcació de Lleida participa en la Setmna del Comerç

Entitats i associacions de comerciants de les comarques de Lleida se sumen una edició a la Setmana del Comerç amb un ampli programa d’activitats, que inclou des de jornades de reflexió i coneixement per a professionals fins a activitats lúdiques per a tots els públics.

Del 25 al 31 de març se celebra la tercera edició de la Setmana del Comerç, una iniciativa que impulsa la Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM). Amb el comerç com a protagonista, aquesta iniciativa pretén ser el punt de trobada amb el sector comercial on es combinaran espais d’intercanvi d’experiències, plataformes de reflexió, i espais de foment d’idees amb un munt d’activitats arreu del territori que ajudaran a posar en valor el comerç i a reivindicar l’important paper que juga en l’economia catalana i en el model de país.

La demarcació de Lleida participa en la Setmana del Comerç

A la comarca del Segrià, la Federació provincial d'Empresaris de Comerç de Lleida – FECOM ha previst un programa de sessions professionals per a botiguers i comerciants que tindran lloc a Lleida: el 25 de març, la sessió Comerç físic vs Amazon. Experiència Empresarial. Perills i/o oportunitats; el 26 de març Com aplicar accions de responsabilitat social corporativa al nostre negoci i una sessió de sinèrgies empresarials dels comerciants i agents comercials; el 27 de març, la sessió La digitalització, objectiu de + Autònom, el 28 de març, Habilitats comunicatives. La importància d'una bona oratòria; i el 29 de març Visual merchandisisng, el poder de la imatge per atreure clients.

Així mateix, la FECOM organitzarà el 26 de març, Torrefarrera la sessió Canvia la teva actitud, canvia la teva vida.

De la seva banda, l’Associació de Comerciants de La Bordeta organitza del 25 al 31 de març l’acció Les teves compres et porten de creuer pel Mediterrani, i al llarg d’aquest mes l’Eix Comercial de Lleida està duent a terme la iniciativa Eix Comercial de Lleida 2.0.  

El 27 de març Guissona, la sessió Continguts òptims per a potenciar les nostres Xarxes Socials.

Alfarràs, l’Associació de Comerciants i Empresaris impulsa la campanya Estrena la Primavera una iniciativa de promoció del comerç local amb el sorteig de 100 euros entre totes les compres que es facin del 20 al 30 de març. 

Setmana del Comerç 2019la Noguera, l’Associació de Comerciants de Balaguer 2021 (ACB 2021) presentarà el 28 de març resultat de l'estudi Comerç local i turístic de la ciutat i ha previst pel 29 de març la xerrada de Lideratge i Bon funcionament a l'empresa i un sopar de socis. Així mateix, del 25 al 31 de març l’entitat durà a terme l’acció El comerç ACB suma punts.

les Garrigues, l’Agrupació de Comerciants de Les Borges Blanques durà a terme del 25 al 31 de març la campanya Aquesta primavera rasca i guanya comprant a les Borges.

Al Pla de l’Urgell, l’entitat Mollerussa Comercial, l’associació de Comerciants de Mollerussa ha programat el 28 de març a Golmèsla Taula Rodona model de comerç: present i futur.

A la Segarra, l’Associació de Comerç de Guissona impulsa del 25 al 31 de març la Setmana del Comerç a Guissona.

l’Urgell, l’entitat Foment Targarí-Foment Tàrrega organitza a la localitat el 26 de març la sessió Cinc minuts d’observació per millorar la nostra botiga.

Comentaris