PUBLIREPORTATGE

La família Serret: tres generacions d’evolució que els ha fet referents

Joan Serret i Antonieta Jovells Esports i Puericultura Serret
photo_camera Joan Serret i Antonieta Jovells Esports i Puericultura Serret

Publireportatge

La saga dels Serret arrencava fa prop de noranta-tres anys en el mateix carrer Ferrer i Busquets. Joan Serret regentava un petit establiment, a peu del que va ser Carretera Reial, on exercia de baster, una tasca artesanal relacionada amb els estris i cura de la tracció animal, que continuaria el seu fill Ramon. En aquell establiment es reparaven els estris pel bestiar i, arribada l'època industrial, també els tendals dels camions i altres elements que s'haguessin de cosir o reparar. Amb la incorporació de la tercera generació, en Joan Serret regenerava l'activitat i traslladava la botiga a un nou local en el mateix carrer. La renovació de l'activitat incorporaria Antonieta Jovells, que gestionaria un espai dedicat a la puericultura, un sector que en el moment de la seva implantació va ser una autèntica novetat a la capital del Pla d'Urgell.

Mollerussa Carrer Ferrer i Busquets en els anys 20Amb tres generacions en el seu palmarès i la contínua lluita per la competència en els nous mercats globals i tecnològics, Serret ha superat tots aquests entrebancs amb un esforç i constància que ha situat l'establiment mollerussenc com a destacat referent de l'esport, la puericultura, el viatge i la marroquineria.

Al llarg dels anys la família Serret ha evolucionat en el sector de l'esport i la puericultura i s’ha endinsat també en el món de la joguina, aconseguint la confiança dels seus clients amb el tracte personal i l'experiència comercial que ha passat de generació en generació

Actualment, l'establiment compta amb una variada oferta de qualitat de les primeres marques de l’àmbit esportiu, així com de la puericultura, adequades a la demanda dels seus clients, sempre tenint en compte la relació qualitat preu.

Esports SerretLa seva estratègia de tracte personalitzat i proper ha estat capaç de contrarestar la competència de grans superfícies i la venda en línia, amb un acurat assessorament al qual els clients han respost amb més confiança.

Puericultura Serretes de la botiga Serret han estat atents a les tendències, el ressorgiment dels hàbits esportius i la seguretat infantil. Per aquests motius, dirigeixen la seva oferta en aquesta línia. Uns hàbits que també han influenciat en la manera de vestir, que cada cop compta amb més addictes a la comoditat i funcionalitat de la roba de cada dia. En aquest aspecte, l’establiment pot donar resposta a aquestes exigències amb el seu catàleg de marques punteres.

Eports SerretEn definitiva, Serret Esports i Puericultura ofereix totes les garanties per trobar l’article que s’adequa a cada necessitat, sense caure en els tòpics dels preus elevats quan es parla de les primeres marques, i que supera amb escreix tot allò que s’espera del comerç de proximitat: unicitat, satisfacció, confiança, qualitat.

Comentaris
Més a Societat
Entering on the requested page Skip advertisement