29 de maig

La 14a Fira 'Ciència al carrer' de Lleida torna en format digital

Aquesta trobada divulgativa ja compta amb la inscripció de 2000 joves visitants

Lloc web de la 14a Fira 'Ciència al carrer'.
photo_camera Lloc web de la 14a Fira 'Ciència al carrer'.

La Fira de ciència divulgativa 'Ciència al Carrer', que enguany arriba a la seva 14a edició, tindrà lloc aquest divendres 28 de maig.

Com a novetat, es realitzarà en format virtual i comptarà amb la participació de centres d'Anglesola, Maldà, Bossòst, El Palau d’Anglesola, Almenar, Tàrrega, Mollerussa, Alfarràs, Les, Ivars d’Urgell, Balaguer, Alpicat, Torrefarrera i Lleida.

Aquesta trobada s'adreça al públic familiar i la ciutadania en general

La no presencialitat no ha estat cap impediment perquè més de 2000 joves s’hagin inscrit a visitar la mostra

Entre els 53 expositors hi ha els centres educatius, els propis estudiants de totes les edats, que seran els que mostrin i justifiquin els seus experiments i projectes científics. A més a més, hi són convidats 8 experts divulgadors, entitats i empreses que tenen la ciència com a missatge.

En la present edició, un grup de centres participa amb la mostra de projectes de treball dels objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a través de la ciència, la tecnologia i les matemàtiques

Per iniciar la fira es farà una conferència inaugural impartida pel professor Anicet Cosialls amb el títol 'La ciència dels viatges espacials', a les 17.30 hores.

Així mateix, CaixaForum Lleida ofereix una visita gratuïta (amb cita prèvia) a l’exposició 'Apollo 11. L’arribada de l’home a la Lluna'.

La Fira es coordina des del Centre de Recursos Pedagògics del Segrià i l’organitza l’Ajuntament de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs

Comentaris