Ignasi Calvo, deixa el càrrec per ser el nou cap de Comunicació de la Diputació de Lleida

Francesc Guillaumet, nou director del diari La Mañana

F.Guillaumet i X.Manau
photo_camera F.Guillaumet i X.Manau

La direcció del diari La Mañana es renova a partir d'aquest dimarts amb el nomenament del periodista Francesc Guillaumet com a nou director, i de Xavier Manau com a subdirector. Els canvis responen al fet que el fins ara director, Ignasi Calvo marxa per ser responsable de Comunicació de la Diputació de Lleida, després de cinc anys al diari lleidatà, en els quals també havia exercit de director-gerent de l'empresa. En aquesta darrera etapa, Francesc Guillaumet ha estat el subdirector després d'anys ocupant el càrrec de redactor en cap.

Xavier Manau, ha estat el responsable de la creació dels perfils digitals i les xarxes socials de La Mañana des que l'any 2014 Holder Solutions, SL, es va fer càrrec de l'edició del diari.

El recenment estrenat nou local del diari La MañanaL'empresa editora ha renovat la confiança en la resta de l'equip directiu del diari, que completen els redactors en cap Andrés Rodríguez, Sergi Martí, Laia Riverola, Diego Aránega i Albert Escuer, així com Tony Alcántara com a cap de Fotografia; Jaume Lafuerza com a responsable d'Opinió; Xavier Ortiz com a cap d'Edició, i Xus Manzano, al capdavant dels serveis administratius de l'empresa.

Francesc Guillaumet, director amb prop de dues dècades a La Mañana

Llicenciat en Filologia Catalana i amb un postgrau en Tècniques i Mitjans de Comunicació de la UdL, Francesc Guillaumet ha desenvolupat la seva carrera durant prop de dues dècades a La Mañana, on va començar com a redactor de Cultura i ha estat Redactor en Cap els darrers deu anys, i subdirector des del maig del 2018. Premi Pica d'Estats, Guillaumet col·labora amb El Periòdic d'Andorra i en tertúlies radiofòniques.

Comentaris