22.05.2022 |

Gastronomic Forum Barcelona connecta un centenar de negocis agroalimentaris catalans

Celebrat del 18 al 20 d'octubre, ha recollit empreses de Carn i Embotit, Fine Food, Oli, Vi i Cava, Peix i Marisc i Fruita i Horta

Gastronomic Forum Barcelona
Gastronomic Forum Barcelona
Gastronomic Forum Barcelona connecta un centenar de negocis agroalimentaris catalans

El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, de la mà de Prodeca, la Promotora dels Aliments Catalans, ha organitzatal Gastronomic Forum Barcelona.

Així, del 18 al 20 d'octubre, més de 40 productors de proximitat catalans han compartir ubicació a l'Espai Catalunya

L'Espai Catalunya ha tingut com a objectiu incrementar la visibilització i promoció dels productors catalans participants i oferir un punt de trobada entre restauradors i empreses del sector agroalimentari.

Entre la quarantena d'empreses d'arreu de Catalunya que hi formen part cobreixen el conjunt de diferents sectors agroalimentaris, Carn i Embotit, Fine Food, Oli, Vi i Cava, Peix i Marisc i Fruita i Horta.

A més, l'Espai Catalunya ha disposat d'una cuina en directe on ha acollit 20 sessions gastronòmiques amb la participació de productors de proximitat i cuiners

Entre els xefs participants, destaquen noms com Iolanda Bustos, Carlos Sánchez, Carles Díaz o Rafel Muria.

El vi català, per altra banda, ha tingut una cita amb Showroom del Vi Català, un esdeveniment eminentment comercial i restringit únicament a professionals del sector vinícola, sorgit en el marc de la segona edició La Setmana del Vi Català.

Gastronomic Forum Barcelona ha comptat amb 100 ponents, entre els quals 60 xefs que sumen 46 estrelles Michelin

El saló ha comptat amb nivells d'ocupació prepandèmia, amb un total de 6.000m2 d'exposició comercial i prop de 4.000m2 destinats a més de 70 activitats, un congrés gastronòmic i a l'àrea d'Innovació ForumLab, realitzada en col·laboració amb la Capitalitat Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021 de Barcelona, així com les propostes especialitzades de Fòrum Dolç, un espai de divulgació que tindrà com a eixos centrals la pastisseria, la gelateria i la fleca, promogut pel Gremi de Pastisseria de Barcelona i Espai Sucre; i l'Espai Catalunya de Prodeca, la Xarxa dels Aliments de Proximitat i Girona Excel·lent.

Prodeca treballa coordinadament amb les associacions professionals, entitats i agents que intervenen en la promoció, comercialització i internacionalització agroalimentària catalana

Gastronomic Forum Barcelona connecta un centenar de negocis agroalimentaris catalans
comentaris