El Grup Alba crea un segell per les empreses que aposten per la Responsabilitat Social

La presentació del segell de la Xarxa d'Empreses Sòcies del Grup Alba.
photo_camera La presentació del segell de la Xarxa d'Empreses Sòcies del Grup Alba.

Amb l'objectiu d'establir aliances i col·laboracions amb les empreses del territori, el Grup Alba ha creat la Xarxa d'Empreses Sòcies. Les empreses que en formen part col·laboren anualment fent una aportació econòmica a l'entitat destinada a impulsar iniciatives i projectes que tinguin un impacte en les persones, però també en l'empresa i en la pròpia entitat. Maite Trepat, directora del Grup Alba, ha manifestat que, des de l'entitat, es vol establir una relació de confiança i duradora amb les empreses i que es puguin trobar conjuntament iniciatives que motivin a treballar junts.

Les empreses ens poden aportar moltíssim, però com a entitat del tercer sector tenim moltes qualitats, molt de talent i creativitat entre els nostres equips que poden aportar molt també a l'empresa

L'entitat ha creat un segell acreditatiu per donar visibilitat i posar en valor les empreses sòcies i establir d'aquesta manera una petita comunitat empresarial que comparteix uns mateixos valors i que aposten per la Responsabilitat Social.

Entre les empreses que ja s'han adherit a la xarxa hi ha l'empresa de transport i emmagatzematge Ondara Logística, que va ser la primera en unir-s'hi, i després s'hi han sumat d'altres com l'empresa de trufes i bolets Laumont, que ja ha col·laborat amb d'altres projectes com el del Pati de les experiències de l'Escola Alba; o Foment Tàrrega, col·laboradors del projecte del calendari solidari del 2019.

Grup Alba

L'Associació Alba és una entitat que té com a objectiu oferir una atenció integral a totes aquelles persones amb qualsevol tipus de discapacitat, col·lectius de joves i infants, gent gran així com altres col·lectius en risc d'exclusió, partint de les seves necessitats i els seus interessos i els de les seves famílies, amb la finalitat d'aconseguir el seu màxim desenvolupament humà i la seva màxima inclusió dins la societat.

No és la primera vegada que Alba impulsa iniciatives d'aquest tipus. En els darrers anys ha realitzat diferents accions per fomentar el compromís social i la responsabilitat social entre les empreses amb iniciatives com la Trobada d'Empresaris de l'Urgell i la Segarra que se celebra anualment o la creació d'un catàleg de RSE (Responsabilitat Social Empresarial) dirigit especialment a empreses del territori que volen iniciar-se en aquest camp.

comentaris