23.05.2022 |

Hidratherma: el centre que entaularà amistat amb el vostre cos

Publireportatge

IMG_3345
La Cristina Cava i l’Elisabet Rius d' Hidratherma regenten un autèntic oasi de benestar a Mollerussa
Hidratherma: el centre que entaularà amistat amb el vostre cos

Amb una àmplia experiència i formació en el camp de l’estètica i una professionalitat que es combina amb un caràcter planer i amable (aquesta barreja que tots agraïm tant), la Cristina Cava i l’Elisabet Rius regenten un autèntic oasi de benestar a Mollerussa. Per totes bandes s’hi respira naturalitat: elles dues són tan autèntiques i naturals com els seus productes.

En entrar-hi i posar-se en les seves mans, un s’oblida del frenesí del món exterior per conèixer el bo i millor de tractaments facials i corporals, en primera pell. 

IMG_3319

Hidratherma és un centre d’estètica, però també és tota una experiència. De la mà de les dues esteticistes i d’un seguit d’aparatologia i tecnologia punta que es combina amb productes de bellesa i tractaments naturals i medicoestètics de primer nivell, aquest local situat a la capital del Pla d’Urgell reuneix tot allò que les cultures han estat capaces d’idear, d’orient a occident, per conquerir aquelles petites però poderoses aspiracions de benestar i bellesa. 

L’ambient dels seus espais confirma el que elles manifesten: l’objectiu és que la gent vagi a Hidratherma a desconnectar de l’entorn. I a deixar-se cuidar, és clar. O, el que és el mateix: a connectar de nou amb un mateix.

De manicures i pedicures a depilacions en cera o làser i drenatges, passant pel solàrium, ofereixen tots els tractaments d’estètica bàsics, però també tots aquells que requereixen una especialització i l’ús d’aparatologia d’última tecnologia. solarium hidratherma 

Tenen aparells de radiofreqüència facial i corporal, capaços d’estimular el col·lagen i així hidratar i tensar la pell, així com de reafirmar la pell a nivell corporal, tot actuant sobre la cel·lulitis i la grassa localitzada, i també de tonificar el múscul. IMG_3357 

Hàbils a l’hora de llegir els cossos, fer diagnòstics i comprendre i orientar els clients segons les seves necessitats i interessos, la seva tasca s’assembla a una ciència de la conservació i cura dels cossos, aquestes figures que tenim per cuirassa de l’ànima, i que són a base d’aigua, vitamines i una infinitud d’elements que busquen l’equilibri entre ells i que la Cristina i l’Elisabet coneixen i tracten amb molta cura. hidratherma-foto

Fan tractaments amb vitamines, col·lagen, àcid hialurònic i fins i tot oxigen, que s’introdueixen a la pell per restablir-se quan s’ha produït algun dèficit pels agents del dia a dia, i ho fan a través d’un Llapis Dermal i l’electroporació per permeabilitzar la membrana de la pell, que aleshores recupera allò que és seu. IMG_3318Amb aquest aparell, el Medilux, fins i tot capaç d’activar el sistema immunològic i limfàtic, i tot a través d’una llum i un mètode gens invasiu, es busca un activament natural del cos. Un cop de mà que el cos sempre agraeix de forma manifesta i immediata. 

El tracte personalitzat del centre es combina amb aquests avenços per oferir experiències tan variades com perfils dels clients. A més, l’experiència de cada usuari també canvia en cada visita, ja que la Cristina i l’Elisabet sempre busquen un component de variació i innovació que, expliquen elles, “als clients ja els agrada”. IMG_3333Del massatge japonès Kobido -relaxant, reafirmant i antiedat a base d’oli de bambú-, a la moderoteràpia -tractaments anticel·lulítics a base de rodets de fusta- productes naturals i tècniques ancestrals es combinen amb la tecnologia punta per fer-vos viure una experiència única que no entén d’edats, de gèneres ni, sobretot, de cossos.  

Ja ho hem sentit dir moltes vegades: la gràcia està en el camí. I per tant, la bellesa està, ni més ni menys, que en la seva recerca, sigui el que sigui aquesta. Podria ser, per exemple, un moment de desconnexió? Què hi ha més maco que tombar-se, deixar-se cuidar, i oblidar-se per un moment de tota la resta?

Hidraterma-2019-baner

Hidratherma: el centre que entaularà amistat amb el vostre cos
comentaris