03.08.2021 |
Territoris.cat

Inauguren la millora de la carretera entre Bellmunt, Penelles i Castellserà

Acte inaugural de l'arranjament de la carretera entre Bellmunt, Penelles i Castellserà 1
Acte inaugural de l'arranjament de la carretera entre Bellmunt, Penelles i Castellserà
Inauguren la millora de la carretera entre Bellmunt, Penelles i Castellserà

La presidenta de la Diputació, Rosa Maria Perelló ha inaugurat aquest diumenge l'arranjament de la carretera entre Bellmunt, Penelles i Castellserà, una obra que ha consistit en la rehabilitació del ferm d'un tram de 4,6 quilòmetres, i diverses actuacions a Penelles i Bellmunt per tal de garantir el drenatge de la via, i la seguretat en la circulació en aquests municipis. Una obra que ha estat finançada per l'ens provincial amb un pressupost de 600.000 euros.

En l'acte inaugural han acompanyat a la presidenta, l'alcalde de Penelles, Eloi Bergós, el diputat de Serveis Tècnics, Josep Ibarz, l'alcaldessa de Bellmunt, Sònia Valero, i l'alcalde de Castellserà, Marcel Pujol, a més de la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell, i de l'Urgell, Salvador Bonjoch.

Acte inaugural de l'arranjament de la carretera entre Bellmunt, Penelles i Castellserà 2La visita de Perelló a Bellmunt s'ha emmarcat dins el periple que va fer aquest diumenge per diferents poblacions de la Noguera. La jornada ha començat a Butsènit, on Rosa Maria Perelló ha visitat les pintures de l'església, les sitges de la plaça i la sala de vetlles. Posteriorment, s'ha traslladat a Montgai, on ha visitat Lo Carreró i les obres que s'estan duent a terme al carrer Lluís Companys i al pavelló poliesportiu en companyia de l'alcalde i diputat Jaume Gilabert.

L’estada de Rosa Maria Perelló a la Noguera ha acabat a Penelles, on la presidenta ha participat, acompanyada de l’alcalde d’aquesta població, Eloi Bergós, a la jornada de portes obertes celebrada a l’església vella, que s’ha condicionat gràcies a un ajut de la Diputació, i ha pres part en el primer dia de la temporada del projecte Gar-Gar, una iniciativa que té com a objectiu difondre la cultura artística al món rural, fent de Penelles un referent en el món del muralisme.

   

Inauguren la millora de la carretera entre Bellmunt, Penelles i Castellserà
comentaris