Jaume Puy ocupa el càrrec de la presidència del Parc Agrobiotech Lleida

El rector de la Universitat de Lleida (UdL) ha assumit el relleu aquest divendres al Consell d'Administració de l'entitat
Jaume Puy ocupa la presidència del Parc Agrobiotech Lleida - Foto: Ajuntament de Lleida
photo_camera El rector de la Universitat de Lleida (UdL) Jaume Puy, nou president del Parc Agrobiotech Lleida - Foto: Ajuntament de Lleida

El Consell d'Administració del consorci del Parc Agrobiotech ha fet efectiu aquest divendres el relleu de la presidència de l'ens al rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy. Fins ara ocupava el càrrec l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo.

En el seu comiat, el president sortint, l'alcalde en funcions, Miquel Pueyo, ha incidit en la importància del Parc per a la ciutat de Lleida i el gran avenç que suposa haver resolt el refinançament del deute que havia estat un dels problemes històrics del Parc.

Per la seva banda, el nou president del Parc, el rector Jaume Puy, ha reconegut la tasca del seu predecessor i ha recalcat el gran potencial del Parc, tant per a la ciutat de Lleida, com per a la mateixa Universitat. Puy espera que en la nova perspectiva serà possible concentrar els esforços en una major generació de recursos que han de revertir en la millora dels serveis i projecció del Parc.

El Consell d'Administració també ha aprovat el compte general de l'exercici anterior i la memòria d'activitats. S'ha informat de la resolució que aprova, per part del Ministeri de Ciència i Innovació, la reestructuració definitiva del deute històric del Parc en les condicions acordades en la Moratòria 2021. També s'ha informat del seguiment del projecte de nova implantació al Parc vinculat al CIDAF Cat i al BIOHUB.

Els estatuts d'aquesta entitat estableixen una alternança, per períodes de dos anys, dels càrrecs de president i vicepresident del Parc Agrobiotech.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement